Bővülő Sun termékportfólió

|

A Sun Microsystems két újabb taggal bővítette Intel Xeon-alapú Sun Fire szervercsaládját: az egyik a világ leggyorsabb 1U magas kiszolgálója HPC-terhelésekhez, a másik újdonság pedig a rugalmasan bővíthető 2U magas vállalati szintű szerver Intel Xeon alapokon.

Az egy vagy két darab két-, illetve négymagos, 5200 vagy 5400 sorozatú Intel Xeon processzorra épülő Sun Fire X2250 és Sun Fire X4250 szerverek számos különböző operációs rendszert támogatnak, így a Solaris™ 10 operációs rendszert, a Linuxot és a Windowst is. A nagy számítási teljesítményt (HPC) igénylő környezetek, Web 2.0 alkalmazások és nagy terhelésű háttérirodai számítástechnikai tevékenységek kiszolgálására tervezett termékekről további információ a http://www.sun.com/servers/x64/x2250/ és a http://www.sun.com/servers/x64/x4250/ oldalon található. „A Sun Intel Xeon-alapú termékcsaládja hatalmas sikert aratott az ügyfelek körében. Hogy lépést tartsunk a kereslettel, már a hetedik és a nyolcadik Xeon-alapú rendszert jelentjük be azóta, hogy 2007-ben stratégiai szövetségre léptünk az Intellel” – mondta Bob McGaughey, a Sun Microsystems rendszerüzletágának termékmenedzsmentért felelős alelnöke. „Ma azzal növeljük a termékcsalád értékét, hogy olyan gyors, energiahatékony rendszereket vezetünk be, amelyek nagyobb memóriasűrűségükkel képesek alkalmazkodni a HPC-t és Web 2.0-t használó ügyfeleink szükségleteihez.” A Sun Fire X2250 tökéletes 1U magas kiszolgáló az olyan, nagy terhelésű HPC-környezetekhez, mint a számítógéppel támogatott gépipari tervezés (MCAE), az elektronikus tervezésautomatizálás (EDA) vagy az energetikai és pénzügyi szolgáltatások. Az X2250 olyan elérhető árú számítási magot kínál a nagy sűrűségű, energiaérzékeny környezetekhez, amely villámgyors teljesítményt nyújt, és egyszerűen méretezhető a párhuzamos feldolgozáshoz. A Sun Fire X4250 szerver a legrugalmasabban bővíthető 2U magas vállalati szintű rendszer, amely Intel Xeon processzorokra épül. A piacon ez a kiszolgáló támogatja a legtöbb merevlemezt, illetve a megoldás ideális mindazok számára, akik Web 2.0, háttérirodai vagy adatbázis-alkalmazásokat működtetnek, amelyekhez a Sun Fire X4150 kiszolgáló tulajdonságaira, ugyanakkor nagyobb belső tárhelyre és több PCI Express foglalatra van szükségük.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.