BTL ügynökség az Avaya ügyfelek között

|

Az Avaya Magyarország bejelentette, hogy 2007 júliusától a Max & Future BTL ügynökség is az Avaya Contact Center technológiáját alkalmazza. A vállalat idei évben bemutatott szoftvere, az Avaya Communication Manager 4.0 a cég telemarketing üzletágában működő 46 munkaállomását működteti. A munkaállomások a cég több mint 10, telesales/telemarketing szolgáltatást folyamatosan igénybe vevő ügyfelét szolgálják ki, valamint számos kampányjellegű telemarketing feladatot látnak el.

A XXI. században egy BTL-ügynökség szolgáltatásait tekintve a rugalmasság, gyorsaság és hatékonyság komoly piaci versenyelőnyt jelent. A budapesti székhelyű Max & Future Kft. már 1998-as megalakulása kezdetétől alkalmaz call center jellegű megoldást, azonban úgy érezte, a hatékony munka érdekében javítania kell telefonos infrastruktúráján. Olyan megoldást keresett, mely integrált, lehetővé teszi a szolgáltatási szintek folyamatos mérését , költséghatékonyan megoldható a hangrögzítés lehetősége, később pedig könnyen át lehet állni a teljesen IP alapú back office megoldásra. A cég idén nyáron költözött új telephelyre, ekkor cserélte le call center infrastruktúráját is. A beszállító kiválasztásánál fontos szempont volt a rugalmasság, a megbízhatóság, valamint a sokoldalú felhasználás lehetősége. A Max & Future vezetői következő lépésként a cégcsoporton belüli IP (Internet Protocol) telefóniára való teljes átállást tűzték ki célul, így kiemelten fontos szempont volt számukra a további fejlesztések lehetősége is. A Max & Future Kft. az idei évben bemutatott Avaya Communication Manager 4.0 szoftvert választotta, mely egy kiváló minőségű, nagy teljesítményű, hangalapú alkalmazási szoftver, gazdag hívásfeldolgozási és call center funkciókkal. Az integrált Contact Center a szoftver mellett többek között Avaya S8300 Media Server-ből, NICE hang- és képernyő-rögzítő megoldásból, Avaya 4610SW IP telefon-készülékből és díjszámláló rendszerből áll. Az Avaya Contact Center megoldásaival minimalizálható a telefonhívások várakozási ideje, lehetővé válik a kezelő nélküli ügyintézés lehetősége, illetve megoldható az on-line és off-line kommunikáció archiválására mindamellett, hogy az Avaya integrált megoldások felhasználó barátak, kényelmesek, többcsatornásak és személyre szabhatóak. „Az Avaya pontosan azt a megoldást biztosította számunkra, amire szükségünk van.” – mondta Nagy Tamás, a Max & Future Kft. telemarketing üzletágvezetője, majd folytatta: „A hangrögzítés például egyszerűen és költséghatékonyan megoldhatóvá vált, a rendszer könnyítette a riportolás lehetőségét és megteremtette az egyéni szintekig lebontható teljesítmény méréseket. Az elmúlt 3 hónap tapasztalatai alapján maximálisan elégedettek vagyunk az Avaya rendszer megbízhatóságával, tudásával és úgy érezzük, hogy az Avaya szakemberei segítségével a megoldás teljes mértékben cégünk igényeihez illeszkedik. A tervezéstől a bevezetésen át a napi üzelmeltetési feladatokat is ellátó Avaya partner, a NET’54 kft, szakképzett munkatársai gyorsan reagálnak speciális igényeinkre, az esetlegesen felmerülő problémákat is azonnal korrigálják.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.