Captarist aranypartner lett az Avaya

|

A Captaris a mai nap bejelentette, hogy az Avaya - az üzleti kommunikációs alkalmazások, rendszerek és szolgáltatások globális ellátója - aranypartnere lett az Avaya DevConnect programban.

Az Avaya DevConnect program előtérbe helyezi a fejlesztést, valamint az Avaya megoldásokkal kompatibilis termékek teljesítmény-tesztelését és marketingjét. A résztvevő szervezetek különböző technológiákra specializálódtak, így segítenek a cégeknek fejleszteni a kereskedelmi hálózatokat, hogy a végfelhasználóig valódi érték jusson el. Captaris RightFax egy dokumentumkezelő és fax program, amely lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy üzleti információt kézbesítsenek faxon keresztül, gyakorlatilag bármilyen alkalmazásból, email, nyomtatók vagy internet. Az IP-alapú dokumentumkezelés egységes kommunikációs stratégiáját nyújtja a vállalatoknak, a Righfax támogatja közvetlen kapcsolatot a VoIP gateway-ekkel vagy T.38 real-time FoIP protokollal.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.