Chicago a BEA platformjára épít

|

Az amerikai város több más önkormányzattal és államigazgatási intézménnyel együtt a BEA Systems platformján alakítja ki szolgáltatásorientált architektúrára (SOA) épülő informatikai rendszerét.

Chicago városa a lakosok számára nagy mennyiségű szolgáltatást nyújt, és rendkívül fontos, hogy ezek naprakészen, jó minőségben és elfogadható áron legyenek elérhetőek. A város BEA WebLogic Platformra épülő, centralizált rendszere az erőforrás-tervezést, a lakossági kapcsolattartást, a számlázási és pénzügyi folyamatokat, valamint az adattárház-kezelést integrálja, teszi elérhetővé több kisebb alkalmazás számára. Az üzenettovábbítást a BEA AquaLogic Service Bus, a valósidejű adatok aggregálását pedig a BEA AquaLogic Data Services Platform végzi. Az információk, valamint az emberi és technikai erőforrások megosztásából származó előnyöket használja fel a washingtoni King County közbiztonsági portál (Public Safety Portal) is, mely 20 városban összesen 34, egymástól különálló állami intézmény és magáncég rendszerét integrálja. A portál lehetővé teszi a rendőrség, tűzoltóság és más sürgősségi szolgálatok vezetői számára, hogy az előzetes tervezéshez, valamint a kritikus helyzetek közbeni reagáláshoz megosszák a szükséges információkat, például az evakuációs útvonalakról, épületek alaprajzáról vagy kórházak fellelhetőségéről. A portál gazdag tudásbázissal rendelkezik az emberi és technikai erőforrások megosztásához is. A King County közbiztonsági portál rendszere szolgáltatásorientált alapú, kiépítéséhez a BEA AquaLogic User Interaction termékét használták fel. A BEA államigazgatási és közigazgatási ügyfeleinek száma az elmúlt időszakban jelentősen növekedett. A BEA AquaLogic User Interaction terméket választotta például a Chicagoi Lakáshivatal, Eugene és Raleigh városa, Pennsylvania és Wisconsin állam, valamint a Pittsburgh-i Egyetem. A BEA AquaLogic User Interaction segítségével az állami intézmények alkalmazásaikat egy integrált környezetben illeszthetik össze és használhatják, ezáltal több időt fordíthatnak az implementációra és karbantartásra, vagyis a megfelelő szolgáltatások kialakítására és működtetésére.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.