Címkézhető a Verbatim InSight™ mobil-merevlemez - állandóan látható a tárhely

|

Az InSight™ 2,5 hüvelykes mobil merevlemez igazi különlegesség:

a tenyérnyi tárolóeszköz exkluzív fekete zongoralakk-borításán kijelző mutatja a meghajtó nevét és a fennmaradó hely méretét, kikapcsolt állapotban is, anélkül, hogy a számítógéphez csatlakoztatnánk. Az InSight 500GB tárolókapacitással rendelkezik, és egyaránt fut Windows és Mac rendszereken. „Napjaink társadalmának növekvő adattermelésével és –fogyasztásával a külső adattárolók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a munkahelyen és otthon egyaránt. Az InSight™ merevlemez kijelzője révén elég egy pillantást vetnünk a házra, hogy tudjuk, milyen adatokat rejt – hasonlóan a régi idők kartotékszekrényeihez, amelyeket felcímkéztek, hogy tudják, mi van bennük.” magyarázza Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA külső merevlemez üzletágának üzletfejlesztési menedzsere az ujítás lényegét. A 21 x 128 pixeles kijelző úgynevezett koleszterikus folyadékkristályos (ChLCD) technológián alapul, ami lehetővé teszi, hogy a kijelzett információ külső áramforrás híján is látható maradjon. Így a felhasználó bármikor egy pillantással tájékozódhat a fennmaradó tárolókapacitásról. Nevet is adhatunk a meghajtónak, hogy ránézésre azonosítható legyen, melyik meghajtón mit tárolunk – különösen hasznos ez, ha több Insight merevlemezt is használunk. Az InSight™ merevlemez mindössze 164 grammot nyom; mérete (153 mm x 87 mm x 16 mm) ideálissá teszi a mobil használatra. A csillogó fekete zongoralakk borítású áramvonalas forma stílusos megjelenést kölcsönöz a szemrevaló tárgynak az íróasztalon vagy kedvenc kávézónkban. Az USB 2.0 csatlakozón 480 Mbit/s sebességgel száguldanak az adatok a 8 MB gyorsítótárral rendelkező, 5,400-as fordulatszámon pörgő merevlemez és a számítógép között. Az eszközhöz „Nero BackItUp Essentials” szoftvert is mellékelnek, amivel teljes, automatikus biztonsági mentés és helyreállítás végezhető egyszerűen és rendszeresen. A szoftver emellett adattitkosítási funkciót és jelszavas védelmet is biztosít, így adataink a merevlemez elvesztése esetén is védve maradnak az illetéktelen hozzáférés ellen. Az eszköz 32.190 Ft-tól érhető el az üzletekben. Szabadon felhasználható képek: http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/InsightHDD_Angle.jpg http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/InsightHDD_Front.jpg http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/InSightHDD_package.jpg http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/InsightHDD_Side.jpg http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/InSightHDD_WHT.jpg

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.