Comfort IP POS adapter

|

Comfort IP POS forradalmasítja a bankkártyás fizetési kommunikációt,akár akár 800 százalékkal növelve a POS terminálok tranzakciós sebességét.

A találmány műszaki előnyei: A POS terminálok (bankkártya olvasók) tranzakciós sebessége legalább 50%-kal növekedhet. Ez azt eredményezheti, hogy a vásárlók gyorsabban kerülnek kiszolgálásra, illetve kevesebb pénztár üzemeltetése is elegendő ugyanannyi vásárló esetén. Hamarabb végrehajtható a POS terminálok felprogramozása, illetve program aktualizálása. Ebben az esetben 50-200%-os sebességnövekedés elérhető. A POS terminálok elérhetősége független lehet, nem kötődik az X.25-höz kötelezően. Az adatátvitel megvalósulhat menedzselt bérelt vonalon, xDSL kapcsolaton, VSAT-on, rádiós adatátvitelen, bérelt vonalas modemes kapcsolaton, ISDN csatlakozáson, GSM, GPRS összeköttetéssel. Növekedhet a POS terminálok rendelkezésre állási ideje, mert az adatkommunikációs kapcsolatok alternatívak. Lényegesen kevesebb műszaki berendezés kerül felhasználásra az egész rendszerben, ezért a meghibásodás valószínűsége csökken. Egy POS terminál és a központi kiszolgáló számítógép közötti távolság bármekkora lehet. A Világ bármely pontjáról elérhetővé válhat a POS terminál. Növekedhet a POS terminálok biztonságos üzemeltetése, mivel a berendezés szerverek speciális eljárásokkal védeni tudják az adatkapcsolatot. Illetéktelen felhasználó nem kerülhet a rendszerbe. Növekedhet a műszaki biztonság, mivel a berendezés szerverekben futó program memóriában fut, nincs szükség köztes számítógépes gatewayekre, nincsenek mechanikusan mozgó elemek, amik gyakrabban elromlanak. Kevesebb energia felhasználásra van szükség, mert kevesebb műszaki berendezés kisebb teljesítményfelvétellel dolgozik. Könnyű bővíteni a berendezések számát, nem szükségesek a speciális berendezések extra bővítése, ha a POS terminálok számát kívánjuk megnövelni. Kevesebb műszaki munkatársra van szükség, mert kevesebb, homogénabb eszközbázissal van megoldva a feladat. A találmány gazdasági előnyei: - Egy új POS terminál üzembeállításának komplex beruházási költsége jóval kisebb. - Kisebb az adatkommunikációs költség. - Kevesebb az energia felhasználás. - Kisebb mértékű hűtés, klímatizálás szükséges. - Alacsonyabb bérköltséggel üzemeltethető a rendszer. - Több ügyfél fog bankkártyát használni, mert a felhasználása gyorsabb lesz. A találmányt már 5 gyártó különböző POS termináljával sikeresen üzembe állítottuk. A találmányt már 3 jelentős bank letesztelte. További információért kérem keresse fel honlapunkat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.