Cyberoam a Sicontactnál - új termékhez új honlap

|

Az idei Ethical Hacking konferencián a Sicontact Kft – amely az elmúlt évtizedben az ESET piacvezető proaktív vírusírtó szoftvereinek képviseletével alapozta meg üzleti sikereit - egy új termékkel is bizonyította elkötelezettségét az informatikai biztonság iránt: bejelentette, hogy mostantól a Cyberoam UTM eszközök is megtalálhatók kínálatában.

Ezek a hálózati biztonsági termékek egyetlen felületen foglalják magukba a tűzfalat, a behatolásmegelőző rendszert, a vírus- és kémprogramvédelmet, a levélszemétszűrést, a sávszélesség gazdálkodást és más internettel és IT-biztonsággal összefüggő szolgáltatásokat. Az Ethical Hacking konferenciára időzítve a Sicontact honlapja tegnaptól arculatot is váltott: míg korábban a sicontact.hu gyakorlatilag az eset.hu-val volt azonos, mostantól a magyar forgalmazó honlapja – egyfajta router-ként – elágazást kínál az eset.hu illetve a cyberoam.hu felé, hogy ki-ki érdeklődési körének megfelelően találja meg a szükséges információkat mind a vírusírtó világából, mind pedig a fejlett hálózati biztonságot kínáló Cyberoam technológia témaköréből. - A Sicontact kínálatában most megjelenő Cyberoam, váltást kínál az egyszerű tűzfalakról egy olyan állapotkövető tűzfal megoldásra, amely az egységes biztonság érdekében szorosan integrálja a VPN, a behatolás megelőző rendszer, a vírus- és kémprogram védelem, a spam-szűrés, a tartalom-szűrés, a sávszélesség-felügyelet valamint több internet vonal kezelését. – tudtuk meg Béres Pétertől, a Sicontact szakértőjétől, aki hozzátette: - A Cyberoam UTM állapotkövető tűzfala a fizikai rétegtől az alkalmazási rétegeken keresztül a felhasználói rétegig terjedő szabályokat valósít meg. Ezzel a technológiával a vállalatok ellenőrzésük alatt tudják tartani a hálózati erőforrásaikat, akár vevőkről, akár üzleti partnerekről, belső alkalmazottakról vagy távmunkásokról legyen szó. A Sicontact által képviselt termékekről illetve a Cyberoam UTM megoldásáról bővebb információ található a http://www.sicontact.hu illetve a http://www.cyberoam.hu weboldalon. További információ: APROK PR Jávor Zsófia , PR specialist eset@aprok.hu Mobil: 30-627-5205

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.