Díjat érő SAP kisvállalati bevezetés

|

9 főt foglalkoztató kisvállalat a régió egyik legjobbja

Budapest—2010. június 15.- Magyar SAP bevezetést választott a régió egyik legkiválóbb implementációjának a szoftvercég 10 országot tömörítő közép-európai szervezete. A kisvállalati kategóriában ezüstérmet kapott bevezetést az SAP-partner e-BOne Tanácsadó Kft. valósította meg a különböző ipari érzékelőkkel kereskedő Kvalix Automatika Kft.-nél. Az SAP Quality Awards szakmai zsűrije a régióból érkezett nevezéseket számos kritérium (pl. alacsony bevezetési költség, gyors megtérülési idő megléte, minőségbiztosítási elvek követése) szerint vizsgálta, és díjazta a különböző vállalati méretek kategóriájában. Ennek során érdemelte ki a második helyet a Kvalix Kft., a megmérettetés egyedüli magyar díjazottként. Az első helyen a kisvállalati szegmensben egy román élelmiszercég végzett, amely mindössze egy pontban ért el jobb minősítést a komplex rendszerben, mint a budapesti székhelyű cég. SAP-bevezetés a Kvalixnál A Kvalix Kft.–nél 6 hónap alatt, EU-támogatással valósult meg az SAP Business One vállalatirányítási rendszer bevezetése 2008-ban. Forró Péter, a cég ügyvezető igazgatója szerint a vállalatirányítási rendszer segítségével minden termék teljes életútja könnyen végigkövethető a gyártótól az ügyfélig, melyet korábban kevésbé láttak át. A raktárkezelés terén is előny jelentkezett; nemcsak darabszám, hanem érték szerint is pontos képet kapnak a mindenkori raktárkészletről, így ez annak optimalizálását is megkönnyítette. „A gazdasági válság nehéz, 2009-es évét enyhe, 3,8%-os forgalomcsökkenéssel zártuk, ami az iparágat sújtó átlagos 20-40%-os visszaesésénél jóval kisebb arányú. Az SAP segítségével a cég minden területét biztosan kézben tudjuk tartani, és ez a teljesítményen is mérhető. A forgalmi eredmény mellett pedig leginkább azt emelném ki, hogy egy stabil, jól működő üzleti infrastruktúra alapjait fektettük le, amire nyugodtan alapozhatjuk a további fejlődésünket, és nyitottsága révén lehetőséget biztosít további belső folyamatok integrálására.”- mondta Forró Péter a vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatban. „Immár harmadik esztendeje keressük minden év legmagasabb minőségről tanúskodó bevezetéseit a közép-kelet-európai régióban. A Kvalix sikere nagy elismerés az SAP magyar partnerhálózatának.” - húzta alá Manfred Joseph, az SAP régiós elnöke a díjátadás kapcsán rendezett mai fővárosi fogadáson.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.