DocAge - az új generációs dokumentumkezelő rendszer

|

DocAge néven új, hazai elektronikus iktató és archiváló rendszert fejlesztett ki a Budapest Mikroelektronika Zrt.

A napokban piacra dobott iktatórendszer számos tekintetben újszerűen közelíti meg a dokumentumkezelést. A fejlesztők célja a termékkel az volt, hogy a lehető legrövidebb időn belül (néhány nap alatt) beilleszthető legyen a vállalat folyamataiba. A megvalósítás során törekedtek arra, hogy könnyen kezelhető felülettel rendelkezzen, és a beállításához ne legyen szükség komoly informatikai ismeretekre, de ennek ellenére akár egy nagyvállalat dokumentumkezelési problémáira is megoldást nyújtson. A fejlesztett termék a napjainkban elterjedő SOA (szolgáltatásorientált architektúra) nyílt, szabványos technológiára épülő webszolgáltatásra épül, és a felhasználók egy rendkívül könnyen elsajátítható felhasználói felületen dolgozhatnak. Biztosítja, hogy a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók csupán egy böngésző programot használva intraneten és akár biztonságos internet kapcsolaton keresztül távolról is megtekinthessenek és importáljanak dokumentumokat. A termék integráns részét képezi egy nagybiztonságú, adatmentéssel rendelkező szerver, amely „black-box”-ként illeszthető a vállalati rendszerekhez. Ez különösen olyan helyeken előny, ahol nincs napi rendszergazdai támogatás. A megrendelést követő rövid konzultációs időszak alatt a cég előre elkészített űrlapok segítségével felméri vagy akár el is készíti a cég iratkezelési szabályzatát, majd ezt implementálva szállítja le rövid időn belül a teljes DocAge rendszert. A DocAge termék a legkorszerűbb Microsoft technológiákra épül. Kihasználja a fejlesztési eszközökben rejlő lehetőségeket és beépülve az irodai alkalmazásokba, egyszerűvé teszi az iktató és archiváló rendszer használatát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.