E-tananyag a SZÁMADÓ használatához

|

Elkészült a SZÁMADÓ on-line e-learning tananyaga, amelynek célja interaktív módon bemutatni a rendszer beüzemelését, karbantartását, főbb funkciónak használatát, valamint a gyakoribb gazdasági események leképezését. A SZÁMADÓ használói és az érdeklődők számára egyaránt hasznos anyag on-line kíséri végig a tanulót a SZÁMADÓ működésén; a honlapon az Ügyfeleinknek menüpontból érhető el.

A SZÁMADÓ e-learning tananyag hasznos információt nyújt azok számára is, akik már aktívan használják a SZÁMADÓ-t, és azok számára is, akik még csak ismerkednek vele vagy kíváncsiak a működésére. A tananyag kifejlesztésében a SZÁMADÓ ügyfélszolgálati munkatársai vettek részt, akik pontosan ismerik a leggyakrabban felmerülő gyakorlati kérdéseket, problémákat. A SZÁMADÓ e-learning tananyag bárki számára elérhető a weboldalon, és egy újabb eszköz az ügyfelek jobb kiszolgálása felé, a programba beépülő on-line frissülő Tudásbázis és e-ügyfélszolgálat után. Elsőként a rendszer alapbeállításait és a számlázást bemutató anyag készült el, ezt követi majd a könyvelőprogram főbb funkcióinak alapos bemutatása. „Igen komoly munka áll a most publikált anyag elkészítése mögött, de fontosnak tartjuk ezt a befektetést, hogy ezzel is segítsük a hozzánk fordulókat” – mondta Kornis György a SZÁMADÓ ügyvezető igazgatója. „Kiindulásként alaposan elemeztük a tipikus ügyfélszolgálati kérdéseket és problémákat, és igyekeztünk a leggyakoribbakra válaszolni. Az anyag kialakításában többféle eszközt és technológiát használtunk fel, így vannak statikus, text-alapú, hangos, multimédiás és interaktív részek is az anyagban.” A számadós szerkesztők igyekeztek az alapoktól kezdeni a rendszerek ismertetést (hogy senki se érezhesse magát „lemaradva”), illetve hogy az, aki ismeri a folyamatokat, könnyedén átismételhesse azokat, vagy az ellenőrző feladatokon leellenőrizhesse tudását. A tananyag szerkezetét úgy állították össze, hogy a tanuló folyamatosan - az előző témakörökben, leckékben megszerzett tudását alkalmazva - lépésről-lépésre haladhasson a SZÁMADÓ kiismerésében. Ugyanakkor, ha valamely folyamat mégsem teljesen egyértelmű számára, akkor könnyedén visszalapozhat és átnézheti a kérdéses ismeretet. A tananyagban bemutató jellegű és gyakorló leckék egyaránt helyet kaptak, sőt, akár párhuzamosan is futtaható a kettő.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.