Egy független kutató cég szerint az Accenture a legjobb az SAP bevezetők között

|

Egy vezető független kutató cég, a Forrester az Accenture-t találta a legjobbnak az SAP bevezetések piacát felmérő független értékelésében.

A 2007. decemberében megjelent „The ForresterTM Wave: SAP Implementation Providers, Q4 2007” (A ForresterTM Wave: SAP szolgáltatók, Q4 2007) című beszámoló a Forrester első értékelése az SAP bevezetést végző tanácsadókról, amely 16 rendszerintegrátort vizsgál 108 szempont alapján. A legmagasabb pontszámokat az Accenture kapta, mind az értékelés kritériumai mentén, mind pedig a jelenlegi szolgáltatási kínálata alapján, mely a cégértéket, az üzleti szakértelmet, a vertikális ágazati szakértelmet, a bevezetési képességet és az bevezetést követő támogatást, a költségtakarékosságot, illetve a globális méretű, távoli helyeken is biztosított szolgáltatást jelenti. Ezen felül az Accenture kapta a legmagasabb pontszámokat átfogó jövőképéért, megfontolt vezetéséért, az SAP-rendszer iránti elkötelezettségéért és a piaci jelenlétéért is. A Forrester megvizsgálta minden egyes szolgáltató pénzügyi kimutatását, felmérte ügyfélkörüket, projektjeiket, illetve az SAP-rendszer bevezetésével foglalkozó tanácsadói létszámot. A kutató cég kapcsolatba lépett a szolgáltatók ügyfeleivel, akik a beszámoló szerint „[…] ügyfél-elégedettség terén a lehető legmagasabb pontszámokat ítélték az Accenture-nek.” A közlemény elismeri az Accenture-nek a legkülönbözőbb iparágak számára a rendszer megvalósítása során nyújtott megbízható és teljes körű szolgáltatását, és a céget úgy említi, mint amely „egyike azon ritka szolgáltatóknak, melyek a SAP bevezetésének teljes életciklusán keresztül kimagasló teljesítményt nyújtanak, biztosítanak mindent, a stratégiai fontosságú üzleti folyamat szaktanácsadástól, egészen a költséghatékony rendszerbevezetésig.” A Forrester megemlíti, hogy az Accenture több, mint 21.700 SAP szakértővel rendelkezik világszerte, mely által az Accenture „[…] egyike azon kevés szolgáltatónak, amelyek anélkül képesek megfelelő munkaerőt biztosítani globális projektekhez, hogy partnercégeket vagy alvállalkozókat kellene szerződtetniük.” Az Accenture SAP részlegének nemzetközi jellegét méltán tükrözi, hogy megkapta a globális jelenlétért járó legmagasabb pontszámokat. „Arra törekszünk, hogy olyan értékközpontú szemlélettel segítsük ügyfeleinket a vállalati tranzakciós rendszerekkel kapcsolatos megközelítésük kialakításában, amely ötvözi az innovatív megoldásokat az életképes stratégiákkal”- nyilatkozta Patrick Puechbroussou , az Accenture SAP részlegének ügyvezetője. „Ebben a szemléletben vállaljuk a komplex, nagyszabású átalakítások lebonyolítását és a jelenlegi megoldások hatékonyságnövelését egyaránt ügyfeleink számára. Megtisztelő, hogy a Forrester ebben az elismerésben részesített bennünket." További információ az Accenture SAP esettanulmányairól és kutatásairól: www.accenture.com/sap

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.