Egy ingyen letölthető alkalmazással még erősebbek lesznek a ZyXEL wifi-eszközei

|

Még jobban be lehet majd állítani a wifi csatlakozási pontokat a ZyXEL Wireless LAN Optimizer alkalmazásának segítségével. Ennek főleg azon cégek örülhetnek, akiknek egyre nagyobb számú felhasználóval kell megbirkózniuk nap mint nap.

Manapság egyre többen szeretnénk felcsatlakozni a különböző vezeték nélküli hálózatokra, ezért erősebb hálózatokra van szükség. A növekvő wifi-igényeket a kisebb cégek, szállodák, vendéglátóhelyek, iskolák és a kórházak is igyekeznek kiszolgálni, ezért muszáj, hogy bővítsék vezeték nélküli csatlakozó helyeiket. Az NXC2500 kontrollert főleg kisebb cégek, szervezetek számára tervezték. Míg az alap verzió legfeljebb 8 access pointos egységeket támogat, addig könnyen bővíthetők akár 24-re is, és a több csatlakozási pont még nagyobb biztonságot nyújt a felhasználók számára. Ez az átfogó biztonság a beépített RADIUS szervernek is köszönhető. „Az egyszeri letöltés után csak el kell indítani a számítógépünkön a WiFi Optimizert, ami automatikusan érzékeli az NXC2500-at és a többi vezeték nélküli access pointot, majd információkat gyűjt a működésről, a jelerősségről és a hibákról. Ezen adatok segítségével úgy lehet beállítani eszközeinket, hogy azok a legjobban működjenek” – tájékoztatott Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere. Mind a ZyXEL NWA5100 acces point szériához, mind pedig az NXC2500-as készülékhez is csupán egyszer kell installálni az ingyen letölthető programot, és máris használható. Mint minden vezeték nélküli ZyXEL-termék, így az NXC2500 és az NWA5100 Series acces pointjaira is életre szóló garancia érvényes.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.