Egyre tudatosabbak a KKV-k, ha hálózati megoldásokról van szó

|

Kiemelten megnőtt a kereslet a PoE képes smart menedzselt switchek iránt, különösen azon kis- és középvállalkozások körében, amelyek IP felügyeleti megoldásaikat, vezeték nélküli PoE hálózataikat, valamint IP képes telefonjaikat fejlesztenék. A tapasztalatok azt mutatják, a KKV-k egyre magabiztosabbak és egyre merészebbek, ha hálózati megoldásokról van szó.

“A web-menedzselt switchek iránti kereslet az utóbbi időben ugrásszerűen megnőtt. Ez egyrészt partnereinknek köszönhető, akik megmutatták a fogyasztóknak, hogy milyen egyszerűen fejleszthetik hálózataikat és alakíthatnak ki új vezeték nélküli hozzáférési pontokat, telepíthetnek IP telefonokat és állathatják be az IP képes video-megfigyelő rendszereket. Éppen ezért mi további potenciált látunk ezen a piacon és úgy véljük, hogyha még inkább ösztönözzük partnereinket, akkor a KKV szektor teljes egésze megismerheti ezt a korszerű megoldást” – mondta el Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere. A GS1910 a ZyXEL egyik legkedveltebb eszköze, eladásai nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a web menedzselt switchek piacán a ZyXEL az egyik vezető gyártó ma Európában – folytatta az értékesítési menedzser. A 24 és 48 portos kivitelben kapható GS1910 a jelenleg elérhető legnagyobb teljesítményű eszköz a web menedzselt switchek között. A portonkénti 30, összesen 375 wattos PoE teljesítménynek köszönhetően egyetlen switch képes több eszköz megfelelő kiszolgálására. A termék támogatja a legújabb és legmodernebb eszközök működését, úgymint például a pan, zoom és dönthető (PZT) képességgel is rendelkező kültéri IP videókamerák üzemeltetését. A fejlett Layer 2 funkciónak köszönhetően az eszköz egy egyszerűen menedzselhető és minden hálózatba beintegrálható megoldást kínál. Az élethosszig tartó jótállás, valamint az egyes országokon belül elérhető támogatás pedig további garanciát jelent a felhasználó számára, a viszonteladók pedig teljes bizalommal ajánlhatják a GS1910 switcheket. A vállalat, hogy tovább növelje PoE képes switcheinek népszerűségét, extra ösztönzőket kínál partnerei számára a GS1910-es eszközei után. „A PoE képes eszközök egyébként is rendkívül népszerűek a viszonteladók körében, ezt a tendenciát szeretnénk tovább erősíteni” – mondta el Treso Tamás. “A termékeink megjelenése és minősége is azt mutatja, hogy a ZyXEL valódi alternatívát kínál a neves gyártókkal szemben a hálózati eszközök piacán. Switcheink és vezeték nélküli megoldásaink rendkívül népszerűvé váltak a piac bizonyos szegmenseiben, web-menedzselt switcheinkkel pedig a piacvezetők közé tartozunk. Folyamatosan bővülő kínálatunknak köszönhetően partnereink számos, megtérülő megoldást ajánlhatnak az ügyféligényeknek megfelelve, ezáltal növelve az értékesítés volumenét és nyereségüket. Többek között ez az oka, hogy egyre több viszonteladó lesz ZyXEL partner” – folytatta az értékesítési menedzser. A tajvani gyártó folyamatosan bővíti partner hálózatát, egyre több értékesítési és technikai támogatást nyújt, valamint képzést biztosít. A ZyXEL Partner Program keretén belül továbbá exkluzív akciókat, kedvezményeket, és helyi szintű támogatást kínál viszonteladói számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.