Egységes kommunikáció az Atigristől

|

Átalakulóban vannak a vállalati és intézményi kommunikációs szokások...

A ma még leginkább egymástól függetlenül, szigetszerűen működő kommunikációs alkalmazások - mint a videokonferencia, telefónia, e-mail, IM, web-konferencia, streaming – integrációja, egységesítése elkezdődött. Az új, egységesített kommunikáció (UC- Unified Collaboration) igényli a különböző alkalmazások gyártóinak és integrációs partnereinek az együttműködését, hogy az ügyfelek valóban az új lehetőségek előnyeit élvezhessék, és ne a különböző szállítók ütközőpontjában álljanak. Az Atigris Informatika kitűnő megoldást kínál az egységes kommunikáció terén. A Microsoft Exchange 2007 lehetőségeit kihasználva a vállalatok telephelyei közötti hívások átirányítására, a belső telefonhívások díjmentességének biztosítására és a hatékony együttműködésre kifejlesztett eszköz a Microsoft Unified Communication megoldása. Mindezen megoldások igazán a teljes integráció során érik el hatékonyságuk csúcsát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.