Egységes üzenetkezelő megoldás az Avayától

|

Az Avaya legújabb fejlesztésének köszönhetően mostantól lehetővé válik, hogy akár vezetés közben telefonálhassunk és tarthassuk a kapcsolatot a munkahelyünkkel, szerkesszük naptár bejegyzéseinket vagy ütemezzünk konferenciát, mindezt pedig tegyük nyugodtan, minden veszély nélkül.

Az Avaya Modular Messaging 4.0 már tartalmazza az Avaya one-X Speech interfészt. Bármely telefonról biztosítja a hozzáférést akár a konferenciahívás lehetőségéhez, a hang-, e-mail - és fax üzenetekhez, a vállalati címtárakhoz és adatbázisokhoz, valamint a naptárhoz, névjegyzékhez és feladatlistához anélkül, hogy kezünket használni kellene. Az Avaya one-X Speech használata növeli a dolgozók kommunikációs lehetőségeit és biztonságát az úton azáltal, hogy kiküszöböli az üzenetek olvasásának és írásának szükségességét vezetés közben. A Modular Messaging 4.0 hangposta rendszer és a one-X Speech felhasználásával a dolgozók szóbeli parancsára elintézhetővé válnak az alábbi feladatok: - hozzáférés valamennyi üzenethez és azok kezelése, beleértve az e-mail üzenetek olvasását és az azokra adott válaszokat. A megoldás részeként az írott üzenetek hanggá alakulnak és vissza, valamint lehetséges az üzenetek közötti keresés akár személy vagy dátum alapján; - hívások és konferenciahívások kezdeményezése azáltal, hogy a hívni kívánt személy nevét mondjuk csak meg; - találkozók létrehozása, áttekintése és küldése, feladatok intézése. Az Avaya one-X Speech és az Avaya Modular Messaging 4.0 használatával mind az IBM Lotus Domino mind a Microsoft Exchange esetében lehetővé válik a beszéd alapú hozzáférés a tárolt adatokhoz. A program angol nyelven világszerte elérhető. Önállóan és az Egységes Kommunikációs csomag részeként is megvásárolható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.