Egyszerűsítik, gyorsítják a komplex feladatokat a Xerox új Color 550/560 nyomtatói

|

A nagy sebességű lapolvasóval, fejlett színkezeléssel, illetve a dokumentumok beolvasását, szerkesztését, kezelését és tárolását segítő munkafolyamat alkalmazásokkal ellátott Color 550/560 berendezések ofszetszerű nyomatokat készítenek. A Xerox új nyomtatói már hazánkban is elérhetők.

A Xerox könnyen kezelhető, színes érintőképernyővel felszerelt nyomtatói, a Color 550 és 560 többek között fotók és marketinganyagok gyors elkészítésére alkalmasak. A Xerox Color 550 percenként 50 színes, vagy 55 fekete-fehér oldal nyomtatására képes, míg a Xerox Color 560 percenként színesben 60 oldalt, fekete-fehérben 65 oldalt teljesít. „A digitális nyomdai technológia legkeresettebb megoldásait nyújtja a Xerox Color 550 és 560. Ezek a berendezések megfelelőek a nyomdák számára színvonalas nyomtatási munkák gyors elvégzésére, illetve kiválóan alkalmazhatók többek között grafikai stúdiókban, kreatív ügynökségeknél például proof nyomtatásra” — hangsúlyozta a készülékek bemutatóján Rick Dastin, a Xerox vállalat vállalkozási csoportjának elnöke. A Xerox Color 550/560 nyomtatókkal ipari környezetben az alacsony olvadáspontú Emulsion Aggregate (EA) tonernek köszönhetően ofszetszerű végeredmény érhető el, kristálytiszta szövegképpel és nagy felbontású ábrákkal. A berendezésekkel 2,400 × 2,400 dpi felbontású nyomatok készíthetők, amelyek a beépíthető opciók révén tűzéssel, lyukasztással, hajtogatással vagy füzetkészítéssel véglegesíthetők. A magas minőséget garantáló végtermékről a fejlett színkezelési eszközök, a gördülékeny munkafolyamatot biztosító Xerox FreeFlow® Digital Workflow Collection, és az EFI Fiery® vagy Creo nyomtatószerverek gondoskodnak. A feladatok gyors kivitelezését segíti a nagy sebességű lapolvasás, másolás színesben és fekete-fehérben egyaránt. A nyomtatóvezérlő beállításai személyre szabhatók a gazdaságossági, vagy hatékonysági szempontoknak, vagy speciális alkalmazásoknak megfelelően. További előnye a Xerox Color 550/560 nyomtatóknak, hogy több felhasználó tud egyidejűleg különböző feladatokat elvégezni, és a Xerox munkafolyamat-segítő megoldásainak köszönhetően — mint például a Xerox Scan to PC Desktop® — leegyszerűsödik a dokumentumok beolvasása, szerkesztése, kezelése és tárolása.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.