Együttműködik az FC Bayern München és az SAP

|

Három évre szóló megállapodást írt alá a Bayern München focicsapata és az SAP szoftvercég. A technológiai partnerség keretében az SAP szoftvereit vetik be, hogy elemezzék, javítsák a játékosok teljesítményét, jobb szurkolói élményt biztosítsanak, és támogassák a klub nemzetközi kereskedelmi tevékenységét. A csúcstechnológia ismert a foci világában is, az SAP megoldásai segítették például a világbajnok német fociválogatott felkészülését.

A több mint 292 millió szurkolóval bíró Bayern München vezetője nem lát problémát az új technológia bevezetése és a hagyományok megtartása között. A klub tradícionális bőrnadrágok [lederhosen] és laptopok között él- mondta a tegnapi közös sajtótájékoztatón Karl-Heinz Rummenigge, a klub vezetője. Az SAP több sportágban is jelen van technológiai megoldásaival, közte például a nagymennyiségű adatokat valós időben feldolgozni képes eszközével. Csupán az edzések során óriási mennyiségű adat keletkezhet. Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere, egyben az SAP márkakövete szerint 10 játékos 3 labdával akár 7 millió rekordnyi adatot is összehozhat, mindössze 10 perc alatt. Az egykor csak vállalatirányítási rendszereiről ismert SAP analitikai megoldásai a foci mellett több más sportágban is jelen vannak, mint például a kosárlabda, a tenisz, a vitorlázás, az amerikai foci legnagyobb eseményein.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.