Elérhető az Oracle adatbázisokhoz készített ingyenes NetApp menedzsment plugin

|

A NetApp új ingyenes integrációs felügyeleti modulja jelentősen csökkenti az Oracle® Enterprise Manager 12c rendszerekre építő üzleti alkalmazások adattárolási és rendszerfelügyeleti költségeit.

Az arany fokozatú Oracle PartnerNetwork tag [i]NetApp[/i] 2012. októberében jelentette be, hogy az [b]Oracle® Enterprise Manager 12c[/b] rendszerekhez fejlesztett [b]adattárolási plugin modulja hivatalos Oracle minősítést[/b] kapott. Az ingyenes szoftver immáron letölthető. A kiegészítő modul a NetApp adattárolókra is kiterjeszti az Oracle Enterprise Manager által egyetlen [b]központi kezelőfelület[/b]ről kezelhető környezetek felügyeleti funkcionalitását. Segítségével átfogó képet kaphatunk nagyvállalati[b] privát számítási felhőben üzemelő NetApp tárolónk rendelkezésre állási-, teljesítmény- és beállítási adatairól.[/b] Segítségével [b]proaktívan felderíthetők a[/b] végfelhasználói szolgáltatások sebességét befolyásoló esetleges [b]szűk keresztmetszetek[/b], illetve gondoskodhatunk megelőző lépésekről, jelentősen csökkentve a két gyártó technológiájára épülő környezetünk felügyeletének anyagi- és idővonzatát. Az Oracle Enterprise Managerhez fejlesztett NetApp beépülő modul az alábbi főbb lehetőségeket kínálja: • átfogó rendelkezésre állási- és teljesítmény-felügyelet, • részletes információ a NetApp megoldás tárkapacitásáról, felosztásáról, Snapshot™ mentésekről, konfigurációs adatokról, felhasznált NetApp szoftverlicencekről, • könnyen áttekinthető grafikus összesítő a használt átviteli protokollokról, hálózati- és CPU terhelésről, • tároló specifikus adatbázis-topológia áttekintés a NetApp tárolón elhelyezkedő Oracle adatbázisról, • változatos jelentéskészítők adatváltozásokról. [b]Bővebb információkért[/b] tekintse meg a két gyártó vonatkozó weboldalait: • http://www.netapp.com/us/solutions/applications/oracle/ • https://communities.netapp.com/community/products_and_solutions/databases_and_enterprise_apps/netapp-plugin-for-oem • https://communities.netapp.com/docs/DOC-19474 • https://blogs.oracle.com/oem/entry/oracle_validated_netapp_storage_plug

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.