Elindult a Siemens Xcelerator

|

Nyílt platformmal, piactérrel segíti az ügyfelek digitális átalakulását a Siemens.

Elindult a Siemens digitális üzleti platformja, az Xcelerator. A folyamatosan bővülő platformon keresztül könnyen elérhető a dolgok internetéhez (IoT) kapcsolódó hardver és szoftverportfólió, a jelentős piaci partnerek ökoszisztémája és az erre épülő piactér. Az Xcelerator gyorsabb, egyszerűbb digitális átalakulást ígér az ügyfeleknek, vállalatmérettől függetlenül.

A nyílt üzleti platform megkönnyíti az ügyfelek, a partnerek és fejlesztők közötti interakciókat és tranzakciókat. Az itt elérhető megoldások közös pontja az interoperabilitás, a rugalmasság, a nyitottság, és hogy szolgáltatás alapon is igénybe vehetőek.

A debütáló platform egyik első eleme a Building X, mely egy végponttól végpontig terjedő adat- és elemzési szoftvercsomag, és amely az adatsilókat olyan területekre bontja, mint az energiagazdálkodás, a biztonság, az ingatlankarbantartás. A moduláris felépítésű csomag beépített mesterséges intelligencia és kibervédelmi képességgel rendelkezik.

Az Xcelerator indításával együtt közölte a német technológiai vállalat, hogy a teljes hardver- és szoftverportfólióját modulárissá és felhőkapcsolatúvá alakítja át, egyúttal megerősítette a digitális üzletágra tervezett 10 százalékos éves növekedési célját.

Az Xcelerator platform megtekintése >>>

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.