Enterprise WirelessAccess Point az SMC-től

|

Az SMC Networks piacra dobja új, vállalati felhasználóknak szánt Enterprise WirelessAccess Point-ját, amely optimális menedzselhetőséget és biztonságot kínál.

Kapható az EliteConnect 802.11b/g Wireless Access Point SMC2552W-G2. Ezt a típust kifejezetten azon vállalatok részére tervezték, amelyeknek a lehető legnagyobb hatótávolságra, biztonságra és teljesítményre van szükségük. Az SMC2552W-G2 vállalati szintű vezetéknélküli LAN kapcsolatot biztosít max. 64 felhasználó részére. A Wi-Fi tanúsítvánnyal rendelkező access point ideális a mobilitást előnyben részesítő vállalatok számára, mert egy olyan host-ot kínál, amelynek fejlett képességei között megtalálható a többszörös SSIDs, ami lehetővé teszi több virtuális access point létrehozását egyetlen fizikai egységgel, a Quality of Service (QoS) a Wi-Fi Multimedia (WMM) standardként való használatával a VoIP hálózatokhoz, SNMP v.3 menedzsment a vezetékes vállalati hálózatokba való könnyű integráció érdekében és egy nagy teljesítményű hálózati kábel, amivel olyan nagyobb területek is lefedhetőek, amelyek kevés access point-tal rendelkeznek. A lefedettség és a hatótávolság tovább növelhető nagy teljesítményű antennák használatával. Az SMC2552W-G2 támogatja a Wireless Distribution System-et (WDS) is. Ez lehetővé teszi más SMC vállalati access point-ok között kapcsolat létesítését, amivel megnövelhető a vezetéknélküli lefedettség, így nincs szükség Ethernet kábelekre. Maximum 6 WDS híd vagy erősítő link rendelhető hozzá egy egységhez.A beállítás és a kezelés egyszerűen történik egy webes interfészen, a Command Line Interface-en (CLI) vagy az SMC’s EliteView Management szoftveren keresztül. Az utóbbi az SNMP alapú kezeléshez szükséges. A IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE) funkció támogatása lehetővé teszi az egyszerű installációt olyan helyeken is, ahol nincsenek konnektorok, valamint lecsökkenti az installációs költségeket azáltal, hogy az adat- és áramforrást standard Cat. 5 kábelek használatával biztostja az access point-nak. A biztonsági aggályok ellensúlyozása érdekében – amelyek kulcsfontosságúan egy vállalatnál – az access point vállalati szintű hitelesítést és titkosítást biztosít a Wi-Fi Protected Access (WPA/ WPA2) használatával, amellyel akár 152 bites WEP titkosítás is elérhető, valamint IEEE 802.1x hitelesítés, 1024 MAC cím hitelesítés és kikapcsolt SSID sugárzás segítségével.“Az EliteConnect 802.11g Wireless Access Point megfelel a vállalati környezet mindhárom alapvető követelményének: biztonság, nagy hatótávolság és rugalmasság. A készülék demonstrálja az SMC elkötelezettségét a vállalati vezetéknélküli technológia iránt.” – mondta az SMC termékmenedzsere, Olaf Olinger.Az SMC2552W-G2 ajánlott fogyasztói ára 199 angol font és tagja a vállalati szintű vezetéknélküli LAN megoldásokat felvonultató EliteConnect termékcsaládnak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.