Érzékelés és valóság – hogyan is teljesít valójában a Zyxel switch eszköze?

|

Teljesen érthető, hogy az érzékelés és a valóság sokszor egészen különbözik egymástól. Ez minden bizonnyal a hálózati termékek esetében is így van, és ezt a tényt a Zyxel mindig is az előnyére tudta fordítani.

Ami a switcheket illeti, önkritikusan mi is belátjuk, hogy vannak olyan termékek és márkák, amelyekről úgy vélik az emberek, hogy "jobb minőségűek", mint a Zyxel. De a valóságban nem nyújtanak többet sem a teljesítmény, a szolgáltatások vagy a megbízhatóság szempontjából (sőt, néha kevesebbet), mint a Zyxel hasonló ajánlata. Valójában azt is mondhatnánk, hogy a switch élettartamát tekintve sokszor sokkal jobb megtérülést hoznak eszközeink.

Rendkívül ellenálló

Az egyik switch, amely különösen megfelel a fentebb említett tartósságnak, az XGS3700. Ez az egyik legnépszerűbb hálózati eszközünk. Ez egy nagyon ellenálló, Layer 3 Lite, felügyelt switch, belső, kettős tápegységgel és gyorsan cserélhető ventilátorral. Ideális feladatkritikus telepítésekhez az adatközpontokban és az infrastruktúra legfontosabb pontjain. Elérhető 24 és 48 portos verzióban, és a PoE opció teljes teljesítmény tartaléka 1000 W, ami elég magasnak mondható. Minden modell több gigabites támogatást kínál, és akár nyolc egység is egymásra rakható.

Félrevezető érzékelés

Mint már említettem, ez egy nagyon népszerű termék, és az elmúlt hónapokban még nagyobb igény mutatkozott rá. Úgy gondoljuk, hogy ez nemcsak egyszerűen annak köszönhető, hogy egyre több partner és ügyfél ismeri meg az XGS3700 által kínált teljesítmény, jellemzők és értékek nagyszerű kombinációját, hanem annak is, hogy a hálózati tervezők és az eszközök vásárlói elkezdték a helyén értékelni portfóliónkat.

A COVID-19 járvány során számos projekt változtatott irányt és fókuszt. Az informatika prioritásai megváltoztak, és a beruházási döntéseket is komolyabban megfontolások előzik már meg. Ennek eredményeként sok ügyfél alaposabban megvizsgálta azokat az alapvető képességeket és értékeket, amelyeket a hálózati termékek képesek nyújtani. Véleményünk szerint ez az oka annak, hogy az XGS3700 még jobban a figyelem középpontjába került.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.