Európai partnerkonferencia a Kaspersky jelenlegi és jövőbeni partnerei számára

|

Ez az időszak minden vállalkozás számára kihívással teli. A Kaspersky, mint MSP programmal és a partnerei számára széleskörű digitális szolgálatatásokkal és csatornákkal rendelkező megbízható partner, 2020. június 16-án Európai Partnerkonferenciát tart.

Az élőben közvetített konferencián a Kaspersky alapítója és vezérigazgatója, Eugene Kaspersky és a vállalat vezetői csapatának tagjai nyújtanak segítséget előadásokon és workshopokon keresztül partnereiknek, hogy sikeresek legyenek ebben a nehéz időszakban. A konferencia Eugene Kaspersky előadásával kezdődik, amelyben az ágazat átalakulását mutatja be 'A kiberbiztonságtól a kiberimmunitásig' címmel. A vezetői csapat tagjai beszámolnak többek közt a friss üzleti hírekről és fenyegetettségi helyzetről, valamint bemutatják a Kaspersky MSP programját is. Az élő közvetítés segítségével lehetőséget kapnak a partnerek, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjenek a Kasperskyvel. Az Európai Partnerkonferenciát helyi események követik majd. 

A Kaspersky szeretettel várja érdeklődő üzleti partnereit az élőben közvetített konferenciára!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.