ExpressCard formában kínál 64 GB-os SSD-t a Verbatim

|

ExpressCard csatolóval szerelt SSD meghajtókat mutatott be a Verbatim a CeBIT-en. A mobil tárolóeszközök szegmensében élenjáró gyártó ExpressCardSSD kártyája Mac és Windows felhasználóknak kínál 16, 32 vagy 64 GB-nyi mobil tárhelyet. Az ExpressCardSSD előnye az USB-s tárolókkal szemben – többek között – a jóval nagyobb adatátviteli sebesség.

A 34 mm-es ExpressCard eszközöket fogadó notebookokba szánt flash-memóriás tároló mérete révén is kényelmes használatot tesz lehetővé: 75 mm hosszú és csupán 5 mm vastag – azaz egy számítógépből sem lóg ki. A Verbatim új ExpressCard SSD tárolójának 120 MB/mp-es (azaz 800-szoros) olvasási, illetve 30 MB/mp-es (azaz 200-szoros) írási sebessége bőven meghaladja az USB-alapú tárolóeszközök adatátviteli sebességét, mivel az USB-s eszközök sebességét a csatlakozók adatátviteli képessége korlátozza. A PCI ExpressCard csatlakozó ennél jóval nagyobb sebességet tesz lehetővé. “Az ExpressCard SSD az egyik legizgalmasabb, leginnovatívabb termékünk, hiszen a hagyományos SSD meghajtók előnyeit kínálhatjuk vele egyszerűen működő, kompakt formában.“ mondta el Hans-Christoph Kaiser, a Verbatim üzletfejlesztési menedzsere. „Az egész eszköz befér a notebookok ExpressCard nyílásába, így állandóan használható automatikus mentésre anélkül, hogy a gép mellett még további eszközöket kellene magunkkal hurcolni. De számítógépünk tárkapacitásának bővítésére is tökéletesen alkalmas: csomagunk nem lesz tőle nagyobb vagy súlyosabb, és a gép burkolatát sem kell megbontani.” A Verbatim ExpressCard SSD-vel használható a WindowsŽ ReadyBoostŽ technológiája is, azaz a Windows Vistával felszerelt számítógépek használhatják az eszköz szabad tárhelyének egy részét arra, hogy gyorsítsák a rendszer működését. A nagyteljesítményű, bőséges tárhelyet kínáló ExpressCard SSD-khez jár a Nero BackitUp 4 Essential alkalmazás is, amivel a számítógép-használók folyamatosan, a háttérben menthetik adataikat. Szabadon használható képek: http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_SSD_Laptop64GB.jpg http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_SSDExpressCard64GB.png http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_SSDExpressCard32GB.png http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_SSDExpressCard16GB.png A Verbatimról A Verbatim 1969 óta meghatározó szereplő az adattárolási technológiák fejlődésében – a floppy lemezektől és magneto-optikai táraktól, a CD és DVD formátumokon át a legújabb, nagyfelbontású blu-ray lemezekig élen jár az iparági újításokban. Ezeken túl a Verbatim kiemelkedő minőségű hordozható USB meghajtókat (pendrive-okat), flash memóriakártyákat és külső merevlemezeket kínál, valamint számos praktikus kiegészítőt is forgalmaz számítógépekhez. A Mitsubishi Chemical Group tagjaként a Verbatim hasznosítja a csoport kiemelkedő kutatási és fejlesztési tapasztalatait, így innovációival mindmáig aktív alakítója az adattárolás piacának. A teljes gyártási folyamat során alkalmazott rendkívül szigorú minőségi előírások biztosítják minden egyes Verbatim termék magas minőségét – ezt számos nemzetközi összehasonlító teszt is alátámasztotta. Európában a cég piacvezető az optikai tárolók szegmensében. További információkért kérjük látogasson el weboldalunkra: www.verbatim.hu. Kapcsolat Dankó Bence Próbakő Kommunikáció 1025 Budapest Törökvész út 3/a telefon: 06 20 5550660 danko@probako.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.