Fejlettebb védelem a digitális eszközök számára

|

A Zyxel ATP biztonsági készülékei mostantól támogatják a Nebula felhőkezelést. Ez azt jelenti, hogy bárhonnan konfigurálhatók és felügyelhetők, így rugalmasságot és fokozott védelmet nyújtanak az ügyfelek és menedzselt szolgáltatók digitális eszközei számára.

Thorsten Kurpjuhn, az európai biztonsági piacfejlesztés vezetője elmondja, hogy miért jelent jó hírt a Nebula támogatás megjelenése a Zyxel Advanced Threat Protection (ATP) biztonsági készülékeinek körében mind az ügyfelek, mind a menedzselt szolgáltató partnerek számára

Úgy tűnik, hogy az IT-ben ma már mindent a felhőből származó "szolgáltatásként" nyújtanak. De természetesen ehhez továbbra is szüksége van hardverre - kliens eszközökre és hálózati infrastruktúrára, amelyeken futtathatók és elérhetők a felhőben tárolt szoftveralkalmazások és szolgáltatások.

Mindannyian hozzászoktunk ahhoz, hogy a dolgok így mennek, és élvezzük azt az elképesztő rugalmasságot, amelyet ez ad nekünk - hogy bárhonnan elérhetjük az alkalmazásokat és szolgáltatásokat, valamint hogy a szoftvereket, eszközöket, hálózatokat, biztonságot és az IT-rendszerek egyéb beállításait távolról kezelhetjük.

Az elmúlt közel egy évben egyre több eszköznél tettük elérhetővé a Nebula - saját felhőkezelő platformunk - támogatását. Az év elején pedig hozzáadtuk a Nebula-t a teljes Zyxel USG FLEX termékcsaládhoz - ami különösen sikeresnek bizonyult.

Nagy hírünk van

Most a ZyWALL ATP sorozatú fejlett fenyegetésvédelmi tűzfalak számára hozzuk el a Nebula támogatását, amelyek fejlett biztonsági képességeket biztosítanak a legerősebb védelmet igénylő digitális eszközök számára.

A Nebula megjelenése az ATP sorozatban óriási hír ügyfeleink és menedzselt szolgáltató partnereink számára - méghozzá három ok miatt.

Először is, a Nebula rendkívül népszerűvé vált ügyfeleink körében, és a fejlett fenyegetéskezelő eszközök felhőből történő konfigurálásának és vezérlésének lehetősége egy újabb bónuszt jelent. Másodszor, vonzóbbá teszi az ATP termékcsaládot, és lehetőséget kínál a biztonsági eszközök helyi vagy távoli kezelésére. Ez hasznos mind a végfelhasználói ügyfelek, mind a menedzselt szolgáltatók szempontjából.

Harmadszor, és talán ez a legjelentősebb ok, hogy a Nebula lefedettsége így még több Zyxel-megoldásra is kiterjed Ezáltal a rendszergazdák vagy partnerek egyetlen képernyőn kezelhetik a különféle Zyxel termékcsaládokat - switcheket, Wi-Fi hozzáférési pontokat és biztonsági eszközöket.

Erősebb védelem

Ez azt jelenti, hogy az összes beállítás egy helyen összegyűjthető és kezelhető. A konzisztens konfigurációk minden eszközön alkalmazhatók, ami így csökkenti a hibák kockázatát és időt takarít meg. Ezenkívül az információk megoszthatók az eszközök között, lehetővé téve számunkra, hogy intelligens elemzéseket hajtsanak végre, és még erősebb védelmet nyújtsanak a Nebulán keresztül.

Ahogy a digitális rendszerek egyre fontosabbá válnak, ugyanez igaz a digitális biztonságra is. ATP sorozatunk fejlett védelmet nyújt a kritikus digitális eszközök számára; a Nebula támogatása pedig még tovább növeli ezt a védelmet, és lehetővé teszi, hogy egy belső vagy külső szakértő távolról kezelje azokat. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek élvezhetik a felhőszolgáltatások által biztosított kényelmet, rugalmasságot és egyéb előnyöket, biztonságban, annak tudatában, hogy digitális eszközeik rendkívül jó kezekben vannak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.