Felhős fejlesztések, és eredmények az SAP-tól

|

Új, felhős szolgáltatásokat hoz piacra az SAP. A Simple Finance-t azon cégek számára fejlesztették ki, ahol problémásak a pénzügyi folyamatok, azok bonyolultsága és lassú elvégzése miatt. A szolgáltatásként, havidíj ellenében igényelhető megoldás lefedi a teljes tervezési, elemzési, könyvelési, pénzügyi műveletek, kockázatok-megfelelési feladatok ellátásához szükséges funkciókat.

Az alkalmazás valós idejű folyamatokat tesz lehetővé nagy mennyiségű adatok esetén is, a HANA technológiának köszönhetően. A vállalat szerint ezzel a múlté lesz az, hogy egy-egy pénzügyi zárásra napokat, órákat kell várni. Az SAP Simple Finance más felhő, és on-premise (ügyfélnél telepített) megoldásokkal, és a világ legnagyobb üzleti hálózatával (Ariba) is könnyedén összeköthető. A szoftvercég 25 iparág, és 50 ország számára tervezi lokalizálni e megoldását. További iparági megoldások a felhőből További iparágspecifikus cloud megoldásokat is tervez kihozni az SAP, melyeket az ügyfelekkel, partnerekkel közösen fejlesztene a szoftvercég. Közös pontjuk, hogy mindegyik havidíj alapon, teljesen menedzselt szolgáltatásként lenne elérhető az SAP HANA Enterprise Cloud-ból, és azon 25 iparágat támogatják, ahol a hagyományos on-premise megoldásokkal már jelen van a walldorfi cég. Az SAP eddig is adott már ki iparágspecifikus megoldásokat például a vegyipar, az egészségügy, a kiskereskedelem, a sport, az utazás egy-egy alterülete számára. Szakít a felhő-s HR Az SAP ezzel párhuzamosan hozta nyilvánosságra, hogy egy év alatt megkétszerezte ügyfelei számát az alap HR folyamatokat támogató SuccessFactors Employee Central nevű felhő megoldása kapcsán. Az új felhasználók közé tartozik például a korábban Siemens Enterprise Communications-ként ismert Unify, a közel 20 000 főt foglalkoztató amerikai Timken, a globális mérnöki és kivitelezési szolgáltatásokkal foglalkozó M+W UK, az 5000 főt foglalkoztató Expro Csoport. A szoftvercég HR megoldásait így már 26 millióan használják világszerte. Egy megaüzletről is beszámolt az SAP. Régóta meglévő ügyfelét, a Shell-t is a felhőbe költözteti. A megállapodásról annyit tudni, hogy az évtized végéig szól, és az IT üzemeltetés költségének csökkentését célozza. Az olajipari cég többek között HANA-technológiát, prediktív analitikát, mobil megoldásokat kíván a felhőből használni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.