Folytatódik a nyomtatópiac szűkülése, az OKI saját megoldásaiban látja az áttörés lehetőségét

|

Az OKI saját megoldásaiban látja az áttörés lehetőségét a nyomtatópiac egészét érintő súlyos visszaesés közepette.

Folytatódik a perifériapiac vesszőfutása, a legtöbb gyártó csak a drámai árcsökkentést látja a versenyben maradás és az árbevételi tervek teljesítése egyetlen lehetőségének. Az OKI Systems Magyarország ügyfelei védelmében átpozícionálta termékportfolióját, mely a felhasználók számára előnyt jelent, ám a cég a kiutat rövid és hosszútávon sem az árcsökkentésben, hanem az értéknövelt szolgáltatások nyújtásában látja. Mindezt Érdi-Krausz Gábor, az OKI magyarországi leányvállalatának ügyvezetője mondta el az OKI C8800-as nyomtatócsalád hazai bevezetése kapcsán. Már a C8600-as család tavalyi megjelenése is azt igazolta, az ügyfeleknek nem egy dobozra van szükségük, hanem probléma megoldásra. A megoldásszállítást sok cég nem tudja szakértő cégek terméktámogatóitól megvásárolni, ezért a vásárlók egyszerűen kezelhető, okos, és nagyteljesítményű készülékeket vennének szívesen, melyek integráltan tartalmazzák azokat a kész megoldásokat, melyekre szükségük van. Érdi-Krausz Gábor kifejtette: az OKI nem a lélektani termékár irányába kíván közelíteni, mert ez a stratégia hosszú távon komoly veszteségeket okozhat a gyártónak. Az OKI sokkal inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy ügyfeleivel megértesse, számukra is csak az indokolhatja az informatikai beruházások megtérülését, ha csúcstechnológiába fektetnek, s e téren a legsokrétűbb, termékbe integrált megoldást az OKI nyújtja. Az E3 filozófia jegyében erős, eszes és egyszerű használatot biztosító nyomtatókat kínálunk, melyek a legmagasabb színhűséget biztosítják a High Definition Color technológia révén. Új generációs, LED technológiás nyomtatóinkkal pedig gyakorlatilag bármilyen irodai-üzleti problémára van gyorsan és hatékonyan igénybe vehető (szintén termékbe integrált) megoldásunk. A banner nyomtatástól kezdve a névjegykártya és CD nyomtatásig szinte minden nyomtatóban ott a felhasználó által megkövetelt megoldás. Az OKI tehát ügyfelei és viszonteladói tájékoztatására helyez nagyobb hangsúlyt. Kitartunk a klasszikus és jól bevált értékesítési filozófiánk és mechanizmusunk mellett. Disztribútoraink és viszonteladóink is osztják azon nézetünket, mely szerint a minden fél számára jövedelmező, értéket teremtő megoldás nem az árak drámai csökkentése, hanem a piac edukációja. Hosszú távon csak az a gyártó maradhat versenyben, amely értéknövelt szolgáltatásokat képes nyújtani ügyfeleinek. Legújabb termékeink újabb jelentős mérföldkövet jelentenek e filozófia megtestesülésében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.