FOOLY Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Megjelent az AVG 9.0

Céginfo | 2009.10.06 09:23

Megjelent az AVG 9.0, amely még gyorsabb és zavartalanabb működést, valamint nagyobb biztonságot ígér felhasználóinak.

Az AVG bejelentette új 8.5 termékcsaládját

Céginfo | 2009.03.03 08:39

A legújabb fejlesztésünk célja a legfrissebb digitális fenyegetések elleni védelem, megakadályozva, hogy azok digitális katasztrófához vezessenek. A napi frissítést sem igénylő megoldásunkkal új, magasabb színvonalú termékek számára nyitjuk meg a versenyt.

Az AVG kiéleződő csatákat jósol a Microsoft számára

Céginfo | 2008.11.23 15:36

Az AVG szerint a Microsoft komplex kihívás elé néz azzal, hogy egy ingyenes vírusirtó terméket kíván támogatni, hiszen az hatalmas fejlesztési költségekkel jár, nem beszélve a terméktámogatás, a termékmenedzsment, a naprakész frissítések nehézségeit.

Új vezető az AVG Technologies élén

Céginfo | 2008.09.23 10:45

A mai naptól Siobhan MacDermott tölti be az AVG Technologies Globális Befektetői Kapcsolatok és Együttműködési Kommunikáció vezetői pozícióját. MacDermott korábban a CMO McAfee vállalati, vezetői kommunikációs alelnöke volt.

AVG Humanitárius Segélyadomány Kenyának

Céginfo | 2008.08.28 11:40

Az Egészségügyi Központ és Szülészeti Kórház Itibo-ban egy humanitárius projekt, amely 2006-ban indult az ADRA szervezésében. A Központ a helyi lakosság számára nyújt széleskörű orvosi szolgáltatásokat az egyszerűbb beavatkozásoktól a komoly műtétekig. Anyagi hátterét a közforrások és adományok adják.

Megjelent az AVG Antivírus 8.0 ingyenes változata

Céginfo | 2008.05.07 00:45

Megjelent az AVG Antivírus 8.0 Ingyenes változata. Az új termék az otthoni felhasználók számára készült, valódi proaktív, megelőző védelmet nyújt és képes felismerni és eltávolítani is a számítógépes kártevőket, valamint az elektronikus levelezés ellenőrzését is elvégzi. Külön említésre méltó, hogy az új ingyenes változat nagyobb tudású, mint a korábbi AVG Anti-Malware 7.5 kereskedelmi, fizetős változata volt.

A Virus Bulletin méltatta az új AVG 8-at

Céginfo | 2008.03.31 02:15

A nemzetközi vírusvédelmi tesztekről ismert Virus Bulletin vezető szakembere John Hawes elismerően nyilatkozott az AVG Internet Security 8.0-ról

Az AVG Technologies bemutatja a jövőt idéző AVG Internet Security 8.0 termékét

Céginfo | 2008.03.03 13:40

Ez a jelentős frissítés védelmet nyújt mind az otthoni, mind pedig a vállalati felhasználók számára, az Internet felől érkező támadások legszélesebb skálája, webes exploitok, rosszindulatú kódok, a rootkitek, a számítógépes kalózok támadásai és a levélszemét ellen.

Az AVG Antivírus a CNET Download.com legnépszerűbb programja

Céginfo | 2007.11.07 07:35

Az AVG Antivírus Ingyenes változata minden más alkalmazást megelőzve az első, a kereskedelmi változat pedig az antivírus letöltések között harmadik leggyakoribb letöltés a download.com oldalon.

A GRISOFT Bemutatta új Small Business Server termékeit

Céginfo | 2007.06.15 11:49

A GRISOFT, az AVG Internet Security termék fejlesztője bejelenetette, hogy az AVG Internet Security Small Business Server és az AVG Anti-Malware Small Business Server változatait, amelyet a kis és középvállalatok biztonsági igényeinek kielégítésére tervezett. Az AVG SBS termékei integrált megoldást kínálnak a kis és középvállalatok vírusvédelmi feladatainak megoldására, úgymint a munkaállomások valamint a fájl és levelező kiszolgáló védelmére.

Megjelent az AVG Internet Security Home változata

Céginfo | 2007.06.15 11:39

Megjelent az AVG legújabb Internet Security Home változata, amely kifejezetten otthoni felhasználásra készült.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.