A Fujitsu bemutatja története legnagyobb teljesítményű belépő szintű PRIMERGY üzleti szervereit

|

A Fujitsu ma bemutatott új, egyfoglalatos PRIMERGY szerverei egy felső kategóriás okostelefon áránál olcsóbban juttatják sokoldalú irodai megoldáshoz a kis- és középvállalatokat.

A Fujitsu történetének legnagyobb teljesítményű, halk, egyfoglalatos PRIMERGY rendszerei elég kicsik ahhoz, hogy könyvespolcon elférjenek, így kifejezetten alkalmasak az irodai és iparágspecifikus alkalmazások támogatására akár kisméretű vagy fiókirodában, akár adatközponti környezetben.

 

A teljes rendszer- és processzorfrissítés lehetősége meghosszabbítja a negyedik generációs1, egyfoglalatos PRIMERGY szerverek élettartamát. Az Intel® Xeon® E-2100 processzoros rendszer rack (PRIMERGY RX1330) és torony (PRIMERGY TX1320 és TX1330) kivitelben vásárolható meg. A versenyképes árú, egyfoglalatos szerverek egyik legnépszerűbb jellemzője a környezet igényeit tökéletesen követő, rugalmas konfigurálhatóság.

 

A PRIMERGY szerverek a digitális átalakulás biztos alapjául szolgálnak. Intel® Turbo Boost 2.0 technológiával ellátott Intel Xeon E-2100 processzoruk gyorsítja az adatátvitelt. A nagyobb tárkapacitású, új modellek többféle használati forgatókönyvet hatékonyan támogatnak, köztük a több alkalmazást kiszolgáló virtualizált környezeteket, a csoportmunkát és az online megbeszéléseket támogató megoldásokat, a hosszú adatsorok feldolgozását és konszolidálását. Az online üzletek számára például lehetővé teszik, hogy előrejelző analitika alkalmazásával futtassák fel forgalmukat.

 

Nagy kapacitású központosított adattárolás

Az optimálisan bővíthető Fujitsu PRIMERGY TX1330 M42 tökéletes toronyszerver kis- és középvállalatok számára. Biztonságosan és kényelmesen valósítja meg a központosított adattárolást. Sokféle üzleti alkalmazást támogat, köztük irodai és csoportmunka-alkalmazásokat, fájl-/nyomtató- és e-mail szerveri feladatokat, ERP-rendszereket, webszolgáltatásokat és a központi adatbázisok futtatását. A megbízhatóságot növelő funkciókkal mérsékli az adminisztrátorok munkaterhelését és gondoskodik az adatok védelméről. Közéjük tartoznak például a redundáns tápegységek és ventilátorok, valamint az integrált távfelügyeleti vezérlőn (iRMC S5) vagy a Fujitsu ServerView megoldáson keresztül megvalósított hatékony szerverfelügyelet.

 

A piac legkisebb szervere

A helyszűkével küzdő környezetben nagy teljesítményű, megbízható szerverműködést igénylő ügyfelek számára a PRIMERGY TX1320 M43 teljes értékű szerverteljesítményt kínál egy A4-es gyűrűs mappával egyező méretű, ultrakompakt házban. A modell könnyen elfér az íróasztalon, az eladópult alatt, de akár egy polcon is elrejthető. Halk működése és kis hőkibocsátása folytán tökéletes választás ügyféloldali környezetbe. Jól kezeli a gyors tárolóhozzáférést megkövetelő, kis látenciájú alkalmazásokat - pl. a virtualizált üzenetküldést vagy a CRM-alkalmazásokat. Költséghatékony adattárolási képességeit biztonsági mentési lehetőség teszi teljessé.

 

Kis méret, nagy sebesség

A Fujitsu az egyfoglalatos PRIMERGY RX1330 M44 teljesítményét is megnövelte. A leginkább KKV-környezetbe ideális modell költséghatékony alapot biztosít a fájlszerveri, kommunikációs, infrastruktúra- és csoportmunka-feladatok ellátásához. Az Intel Xeon E processzor által biztosított gyorsabb memóriával nő a feldolgozás sebessége. Nagy sávszélességű adattárolási képességei és alacsony látenciája a nagyobb I/O-teljesítményt igénylő, komplexebb iparágspecifikus alkalmazásokat is gyorsítják (media streaming, gyorsítótárazás, webhoszting, virtualizáció). Bővítési lehetőségeinek köszönhetően a szerver a továbbiakban igény szerint skálázható.

 

"A kis- és középvállalatoknak olyan masszív és megbízható szerverekre van szükségük, amelyek maximális értéket és teljesítményt nyújtanak számukra, ugyanakkor digitalizációs stratégiájukhoz igazodva rugalmasan bővíthetők. Legújabb egyfoglalatos PRIMERGY szervermodelljeinkkel elérhetővé tesszük ügyfeleink számára a fejlett számítási és memóriatechnológiát, és közben sokféle konfigurációs és bővítési lehetőséget is kínálunk nekik, hogy mindig az igényeiknek tökéletesen megfelelő, feladatra optimalizált rendszerrel dolgozhassanak" - nyilatkozta Olivier Delachapelle a Fujitsu EMEIA-régió termékkategória-menedzsere.

 

Mindegyik új szerver támogatja opcióként a Fujitsu Cool-safe Advanced Thermal Design technológiát. Ezzel a megoldással magasabb környezeti hőmérséklet mellett, alacsonyabb hűtési költséggel és kisebb zajkibocsátással működhetnek a rendszerek.

 

Ár és piaci bevezetés

A legújabb PRIMERGY TX1320 M4, TX1330 M4 és RX1330 M4 szervermodellek már rendelhetők. Értékesítésük 2018. november 28-án indul, közvetlenül a Fujitsun vagy SELECT viszonteladó partnerein keresztül. 990 eurós alapáruk konfigurációtól függően változik (Ez a PRIMERGY TX1320 M4 németországi listaára).

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.