A Fujitsu elnyerte a VMware „Az év rendszerintegrátora” díját a VMware Cloud on AWS első telepítésével az Egyesült Királyságban és Írországban

|

A Fujitsu elnyerte a VMware UK and Ireland "Az év rendszerintegrátora" díját.

A VMware által odaítélt legrangosabb elismerések egyikét a VMware Cloud on AWS egyesült királyságbeli felhőből végrehajtott első telepítésével, valamint azzal érdemelte ki, hogy egyre több állami és magánszektorbeli ügyfélnél vezet be a működést új alapokra helyező rendszereket.

A díj azt is elismeri, mennyire elkötelezetten segíti a Fujitsu ügyfeleit, hogy a hibrid környezetükben rejlő lehetőségeket kiaknázva digitálisan átalakítsák működésüket. Partnerkapcsolatuk keretében a Fujitsu és a VMware eddig közös ügyfelek ezrei számára tették elérhetővé a nyilvános felhő agilitását, költséghatékonyságát és gyors fejlesztési képességeit - privát felhőn vagy a legszigorúbb hatósági, biztonsági és adatvédelmi követelményeknek is megfelelő, helyben telepített VMware megoldásokon keresztül.

A díj a két vállalat több mint 15 éves kapcsolatának legfrissebb gyümölcse. Együttműködésük során a partnerek az iparágban egyedülálló, átfogó portfóliót hoztak létre kompatibilis termékekből. A Fujitsu a digitális átalakulás támogatásához kínál termékeket, köztük a Fujitsu Managed Private Cloud Service biztonságos, hibatűrő, nagy teljesítményű és költséghatékony privátfelhő-megoldást, valamint a nagyvállalatok nyilvános felhőbe lépésének gyorsaságát, agilitását, skálázhatóságát és innovációit elősegítő VMware Cloud on AWS megoldást. A portfólióhoz tartoznak még a VMware-rel való együttműködésre optimalizált Fujitsu PRIMEFLEX integrált rendszerek is, köztük a klasszikus PRIMEFLEX vShape virtualizációs megoldás és a szoftveralapú adatközpont gyors és eredményes megvalósítását támogató PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation.

A Fujitsu díjazásakor a zsűri a Fujitsu hagyományos technológiai vezető szerepét is figyelembe vette. A vállalat nemrég "Vezető" (Leader) besorolást kapott a Gartner menedzselt munkahely-szolgáltatásokról, valamint az adatközponti outsourcing és hibrid infrastruktúra szolgáltatások európai piacán nyújtott menedzselt szolgáltatásokról készült Magic Quadrant felmérésében. Bizonyítottan a Fujitsu nyújtja a legjobb teljesítményt a VMware környezetekben - 21 benchmark kategóriából 17-ben1. Műszaki kiválóságát erősíti, hogy eddig mintegy 10 ezer munkatársát részesítette oktatásban a stratégiai partnerekkel, köztük a VMware-rel közösen nyújtott felhőszolgáltatásokkal kapcsolatban.

A mérlegelt szempontok között az is szerepelt, hogy a Fujitsu és a VMware csapatai közötti eredményes együttműködés több nagyszabású transzformációs projekt közös lebonyolításához vezetett, és a két cég értékei is szoros összehangban állnak egymással. Mindketten kiemelt fontosságot tulajdonítanak például a sokszínűségnek és a befogadó környezetnek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.