A Fujitsu és a Husqvarna Csoport meghosszabbították végfelhasználói IT-szolgáltatások nyújtásáról szóló szerződésüket

|

A Fujitsu a mai napon bejelentette, hogy újabb három évre meghosszabbította globális IT-infrastruktúra kiszervezési szerződését a Husqvarna Csoporttal.

A megújított szerződés keretében a Fujitsu 7x24 órás globális service deskkel, munkahely-szolgáltatásokkal, helyszíni támogatással, szoftvereszköz-gazdálkodással és a ServiceNow alkalmazásmenedzsment szolgáltatással segíti a kertészeti, erdészeti és parkgondozási gépeket gyártó globális nagyvállalatot a digitális átalakulás útján. 

Ez a harmadik szerződésmegújítás azóta, hogy a Husqvarna Csoport 2010-ben a Fujitsut választotta partnerül IT- infrastruktúrája kiszervezéséhez. A Fujitsu jelenleg több mint 8500 felhasználót szolgál ki a Husqvarna Csoport 40 működési országában, és nyolc nyelven kínál támogató szolgáltatásokat1. 2017-ben a Fujitsu 40 ezernél is több szervizhívást fogadott a Husqvarna Csoporttól, elindította a Windows 10 tömeges bevezetését, és új chat-funkciót vezetett be az ügyfélszolgálaton a végfelhasználókkal folytatott kommunikáció új csatornáinak támogatásához.  

"A Husqvarna Csoport a változás ösztönzőjének és motorjának tekinti az informatikát. Ezért az outsourcing-partnerek kiválasztása kritikus szerepet játszik stratégiánkban. 2010 óta működünk együtt a Fujitsuval, és az általa nyújtott teljesítmény alapján újabb három évre meghosszabbítottuk szerződésünket. Az eddigiek során a Fujitsu bizonyította, hogy kiemelt figyelmet fordít a folyamatos fejlődésre" - nyilatkozott Hillevi Agranius, a Husqvarna Csoport informatikai vezérigazgató-helyettese. 

"A Fujitsu tisztában van vele, milyen mértékű bizalomra van szükség egy szervezet részéről a kiszervezési partnerkapcsolat elindításhoz. A Husqvarna Csoporttal immár harmadszor meghosszabbított szerződés igazolja a bizalom kiépítése és fenntartása érdekében tett erőfeszítéseinket. Közben a folyamatos innovációt szem előtt tartva arra is törekedtünk, hogy mindenkor biztosítsuk ügyfeleinknek a digitális technológia révén elérhető előnyöket. A Husqvarna Csoportnál elért magas elégedettségi szint fenntartása mellett az új szerződés a rugalmasabb és produktívabb munkagyakorlatot célzó, modern munkahely-képességek biztosítására is kiterjed. Ezenkívül a hatékonyabb és automatizált támogatáson és folyamatokon keresztül az ügyfelek kiszolgálásának folyamatos fejlesztését is előirányozza" - fűzte hozzá Duncan Tait, a Fujitsu alelnöke és EMEIA-régióbeli vezetője.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A Project029 Magyarország Kft. közleménye
Bezár