A Fujitsu felhőre jellemző skálázhatóságot és agilitást biztosít a helyben telepített mentési infrastruktúrához

|

A Fujitsu a Commvault HyperScaleTM szoftverhez készült referenciaarchitektúrával lép piacra - az előtesztelt konfigurációkra épülő adatbiztonsági megoldás Fujitsu PRIMERGY szerverekkel dolgozik

Olajozottan skálázható tárkapacitás és kiszámítható teljesítmény - felhőre jellemző képességek és gazdaságosság a helyszíni adatkezelésben, bármilyen infrastruktúrán

Alacsony kockázatú, gazdaságos horizontális bővíthetőség a digitális adattömeg-növekedés kiszolgálásához

A Commvault HyperScaleTM szoftverhez készült referenciaarchitektúra bevezetésével a Fujitsu mostantól helyben telepített mentési infrastruktúrákhoz is biztosítja a felhő előnyeit - szolgáltatásminőség, agilitás, hibatűrés, skálázhatóság és költségek terén. Az előtesztelt konfigurációkra épülő, új adatbiztonsági megoldás a Commvault HyperScaleTM szoftverből és szabványos Fujitsu PRIMERGY szerverrendszerekből áll.

Az új referenciaarchitektúra immár a harmadik olyan adatbiztonsági megoldás2, amit a Fujitsu az adattárolási és adatvédelmi szoftverek vezető szállítójával, a Commvaulttal közösen állított össze. Egyszerűsíti az átállást a privátfelhős adattárolásra, és teljes körű adathordozhatósággal támogatja a nyilvános felhő és a helyben telepített környezetek integrálását. A helyi adatbiztonság és -visszaállítás terén is biztosítja a felhő agilitását, gazdaságosságát és szolgáltatási szintjeit, és lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy horizontálisan bővíthető (scale-out) infrastruktúrán alakítsanak ki egységes, modern adatbiztonsági és -kezelési platformot.

"A digitális világban kiemelt prioritás az adatvesztés elleni védekezés. A hagyományos, heterogén pontszerű mentési és archiválási megoldások azonban - korlátozott rugalmasságuk és hardveres kötöttségeik miatt - lassíthatják az üzleti folyamatok átalakítását. A Commvault HyperScaleTM szoftverhez készült, új Fujitsu referenciaarchitektúra véget vet ennek. Szoftveresen vezérelt megoldással váltja ki a régi adatbiztonsági architektúrákat, és gazdaságos, univerzális, szerveralapú adattárolást végez. Az új architektúra a széttagolt adatszigetek konszolidálásával és megszüntetésével fokozza az agilitást, csökkenti a helyben telepített hardverek helyigényét, és holisztikus, teljes képet ad az adatokról, bárhol is tárolják őket" - mutatott rá Olivier Delachapelle, a Fujitsu adatközponti termékekért felelős EMEIA-régióbeli vezetője.

A Commvault HyperScaleTM szoftverhez készült Fujitsu referenciaarchitektúra olyan szervezeteknek ajánlott, amelyeknek a célgépalapú szemlélettel elérhető kapacitásnál vagy teljesítménynél többre van szükségük. A Fujitsu horizontálisan bővíthető (scale-out) infrastruktúrán biztosítja számukra a Commvault Hyperscale szoftverhez méretezett és annak megfelelően kialakított, előtesztelt konfigurációkat. Az egyszerűsített szemlélet mérsékli az integráció időigényét és kockázatát a több pontszerű megoldás használatára jellemző szinthez képest, ugyanakkor skálázhatóságot biztosít, kiszámítható költségigénnyel és teljesítménnyel. Az ügyfelek így teljes körűen tesztelt, könnyen üzembe állítható adatbiztonsági megoldással menthetik és archiválhatják a fizikai, virtuális vagy felhőalapú adatközpontok adatait.

"Üdvözöljük a Fujitsut a Commvault HyperScale™ szoftver referenciaarchitektúra programjában" - nyilatkozott Jonathan Howard, a Commvault szakmai szövetségekért felelős igazgatója. "Napjaink nagyvállalati ügyfelei telephelyükön is a felhőre jellemző agilitást és gazdaságosságot várják el. Ettől annyira vonzó a szemükben a Commvault HyperScale technológiával működő, horizontálisan bővíthető adatbiztonsági szoftver. A Fujitsu nagyvállalati tapasztalata és a Commvault megoldásával ötvözött világszínvonalú hardverei olyan előtesztelt megoldások kialakítását teszik lehetővé, amelyekkel az ügyfelek új alapokra helyezhetik adatbiztonsági gyakorlatukat és helyben telepített infrastruktúráik működését."

Az új referenciaarchitektúra jól kiegészíti a Fujitsu adatbiztonsági célgépekből álló kiterjedt portfólióját, azon belül az ETERNUS CS200c tárolót és a Commvault HyperScaleTM célgépet.

Ár és piaci bevezetés

A Commvault HyperScaleTM szoftverhez készült új referenciaarchitektúra 2018 márciusától rendelhető az EMEIA-régióban, ahol közvetlenül a Fujitsu, illetve disztribútor partnerei fogják értékesíteni. Ára rendszerkonfigurációtól és országtól függően változik.           

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.