A Fujitsu „Gateway” ügyfélközpontja gyorsítja a digitális átalakulás terjedését

|

A "Fujitsu Gateway" nevet viselő központ fontos kapcsolattartási pontként szolgál a Fujitsu tökéletesen integrált modellre épülő, globális szolgáltatási képességeinek meggyőző bemutatására.

A Fujitsu Gateway várhatóan 2020 elejétől fogadja a világ különböző pontjain működő ügyfeleket - fizikailag az indiai létesítményben, digitálisan pedig a Fujitsu globális helyszínein. A központ teljes mélységükben és terjedelmükben életre kelti a Fujitsu képességeit a különböző területeken, és felejthetetlen élményt nyújt az ügyfeleknek. A Gateway a vállalat fejlett technológiai és iparági szakértelmének legrelevánsabb területeit összefogva, az ügyfelek üzleti prioritásaihoz igazodó tartalmat kínál. Bemutatja, hogyan segít a Fujitsu a cégeknek megtalálni az emberek, helyszínek, folyamatok és technológiák átalakulást és növekedést támogató, tökéletes egyensúlyát. 

A digitális átalakulást még jobban ösztönözni kívánó ügyfelek ötletbörzéhez is csatlakozhatnak a Digitális Átalakulási Központban, és megtudhatják, hogyan támogatja a Fujitsu Human Centric Experience Design módszertana a digitális "co-creation" folyamatát. 

Virtuális kapcsolat a globális szolgáltatóközpontok tudásbázisához

A Gateway virtuálisan kapcsolódik a Fujitsu globális szolgáltatóközpont-hálózatának (Global Delivery Centers) szakértői hátteréhez, a Fujitsu helyi csapataihoz és japán központjához. Az ügyfelek első kézből ismerkedhetnek a valóban globális szolgáltatási modellel, és megtudhatják, milyen érték nyújtására képes globális partnerként a Fujitsu.  

A látogatók megtudhatják, hogyan kínál a Fujitsu egységes, integrált szolgáltatási modellje globális támogatást az ügyfeleknek a nemzetközi szakértői hálózatra támaszkodva. A környezetbarát anyagokból jelenleg épülő Gateway a Fujitsu felelős üzletviteli szemlélete szerint fog működni, és a vállalat kötelezettségvállalásával összhangban a gyakorlatban is támogatni fogja az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak megvalósulását

Az iparági szakértők bevonása révén a Gateway a speciális szolgáltatási lehetőségeken túl, vertikális képességeket is nyújt a fontos piaci szektorokban: pl. munkahely-szolgáltatásokat, service desket, hibrid infrastruktúrát, alkalmazásszolgáltatásokat, üzleti folyamatok kiszervezését, biztonsági és hálózati szolgáltatásokat, az ERP és az üzleti innováció támogatását.  

"A vállalatok fejlődésével jelentősen megváltozott a globális szolgáltatópartneri szerepkör jelentése. Ügyfeleink eredményes támogatásához egyre inkább előtérbe kerül a globális digitális átalakulás támogatása, és ennek hátterében üzleti kihívásaik mélyreható megismerése. A helyi, regionális és globális szolgáltatások nyújtására, integrálására és menedzselésére képes központunkban az ügyfelek számos nyelvi, műszaki, iparági és szolgáltatásfolytonossági készséghez férhetnek hozzá. A Gateway összekapcsolja és élő környezetben demonstrálja ezeket a képességeket. Egy németországi kiskereskedelmi ügyfél például első kézből megtapasztalhatja, hogyan veheti igénybe a globális szolgáltatásokat helyi üzleteiben, megismerkedhet a több mint 23 nyelvet támogató portugáliai csapatunkkal, megtekintheti a legújabb japán kiskereskedelmi innovációkat, és megvitathatja főbb alkalmazásai áthelyezését a felhőbe indiai csapatunkkal - mindezt egyetlen találkozás keretében" - fejtette ki Tim White, a Fujitsu globális szolgáltatási csoportjának vezetője.  

Ismerkedés a Fujitsu globális képességeivel

A Fujitsu kiterjedt globális szolgáltatásnyújtási képességekkel rendelkezik a következő régiókban: Japán, Ázsia, Amerika, Óceánia és Európa. Globális szolgáltatóközpontjai (Global Delivery Center) nyolc ország (Kína, Costa Rica, India, Malajzia, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália és Oroszország) különböző helyszínein működnek. Ezt a kiterjedt földrajzi lefedettséget a Fujitsu átfogó technológiai képességeivel és mélyreható iparági szakértelmével ötvözve, a globális szolgáltatócsoport 7x24 órás globális támogatást kínál. A csoport folyamatosan törekszik a csapatok továbbképzésére, gyakorlatuk fejlesztésére, és az agilis alapelvek beépítésére a szolgáltatásnyújtási folyamat minden elemébe - hogy ezzel is segítsen az ügyfeleknek valós időben legyőzni az előttük álló kihívásokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.