A Fujitsu másodszor is az „IT Channel Champion” kategóriában végzett a Canalys Leadership Matrix értékelésében

|

A Fujitsu SELECT Partner Programja immár másodszor is a "Champion" kategóriában végzett a viszonteladói csatornát vizsgáló piacvezető elemzőcég, a Canalys értékelésében.

A rangos elismerés odaítélésekor a Canalys tapasztalt elemzői a szállítói összehasonlításban szerzett magas pontszám mellett a viszonteladói program kiváló stratégiáját, befektetéseit és végrehajtását is figyelembe vették.

A Canalys Leadership Matrix az elemzőcég partneri visszajelzéseket feldolgozó, saját szállítói összehasonlító eszközéből származó eredmények mellett, független elemzői értékelés alapján azt is vizsgálja, miként teljesítenek a szállítók a befektetések, a stratégiai fejlesztések és a végrehajtás terén. A "Champion" kategóriába sorolt vállalatok elkötelezettek a viszonteladói folyamatok egyszerűsítését szolgáló fejlesztések iránt; folyamatosan befektetnek programjaikba; és bizonyítottan elkötelezettek a partnerek árbevételének növelése iránt. Az ilyen cégek viszonteladói modelljük jövőjét is fenntartható befektetésekkel ösztönzik.

Dave Hazard, a Fujitsu viszonteladói kapcsolatokért és értékesítésért felelős EMEIA-régióbeli alelnöke elmondta: "A gyors iparági változásokkal párhuzamosan viszonteladó partnereink is rendkívül gyors ütemben fejlődnek, új üzleti modellekre állnak át és bővítik szolgáltatásaik körét. Jelentős változtatásokat hajtottunk végre a SELECT Partner Programban, hogy támogathassuk őket az átalakulásban. Még tovább egyszerűsítettük a hozzáférést a program előnyeihez, komoly befektetéssel új eszközöket vezettünk be, bővítettük a tanfolyamok körét, és nagyobb választási lehetőséget kínálunk számukra a termékek és a szolgáltatások terén. Azzal, hogy immár másodszor is a 'Champion' kategóriába sorolta programunkat, a Canalys elismeri a partnereink egyedi, változó igényeinek kielégítése érdekében tett erőfeszítéseinket. Úgy gondoljuk, hogy ez az elismerés is bizonyítja a Fujitsu határozott elkötelezettségét viszonteladói iránt, továbbá azt, milyen sikeresen támogatjuk különböző méretű partnereinket az értékes megoldások fejlesztésében."  

Alastair Edwards, a Canalys vezető elemzője hozzátette: "Miközben a technológiaszállítók egyre több figyelmet fordítanak a közvetett értékesítésre, a partnerek szeretnék diverzifikálni kínálatukat, ami rendkívül megnehezíti a viszonteladói csatorna kezelését. Ennek fényében igazán nagyszerű eredmény a Leadership Matrixban szerzett 'Champion' besorolás. Fontos megemlíteni, hogy az értékelésben a szállítóktól kapott visszajelzés mellett a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettséget is figyelembe vesszük. Az, hogy a Fujitsunak sikerült megőriznie 'Champion' minősítését, egyszerre tükrözi a vállalat ambiciózus jövőbeni terveit és töretlen képességét a viszonteladói stratégia megvalósítására."  

A folyamatosan fejlődő SELECT Partner Program lehetővé teszi, hogy a viszonteladó partnerek megbízható tanácskadóként segítsenek ügyfeleiknek legyőzni a digitális átalakulás kihívásait. A Fujitsu az idén fontos strukturális változtatásokat hajtott végre annak érdekében, hogy tovább egyszerűsítse a partnerek számára a programban való részvételt. A kezdeményezésen belül külön közösségek jöttek létre például a mesterséges intelligencia, az IoT, a digitális infrastruktúra és a jövő munkahelye szegmensekben tevékenykedő szolgáltatók támogatására. A partnerek ezzel párhuzamosan kibővített szolgáltatásportfólióhoz férhetnek hozzá, és számos lehetőséget kapnak új készségek elsajátítására.  

A Fujitsu november elején, az éves müncheni Fujitsu Fórumon fogja megünnepelni viszonteladói teljesítményét, ahol SELECT innovációs díjakkal jutalmazza majd az ügyfelek növekedésében különösen nagy szerepet vállaló partnereket. A díjazott projektekben a viszonteladó partnerek különösen innovatív módon használták fel a Fujitsu termékeit, megoldásait és szolgáltatásait a digitális átalakulás ösztönzésére és az ügyfelek támogatására a napjainkra jellemző kihívásokkal teli környezetben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.