A Fujitsu menedzselt szolgáltatói státuszt szerzett az AWS-től

|

A felhőalapú átalakulás felgyorsításához nyújtott képességei elismeréseképpen a Fujitsu elnyerte az AWS-től a "menedzselt szolgáltató" (AWS Managed Service Provider, MSP) státuszt.

Ennek birtokában a vállalat üzleti megoldások formájában értékesítheti az Amazon Web Services (AWS) felhőszolgálatásait. A gyorsabb innovációra való képesség biztosításával a Fujitsu segíteni tud a nagyvállalatoknak és a kormányzati ügyfeleknek rövid idő alatt levezényelni a digitális átalakulást. Az AWS legmagasabb partnerakkreditációs szintjére való továbblépés a Fujitsu és az AWS stratégiai együttműködésének legfrissebb eredménye. Ennek keretében került sor nemrég a Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukció bevezetésére is.

Az AWS MSP partnerprogramja azoknak az AWS partnerhálózatához tartozó tanácsadó partnereknek szól, akik a felhőinfrastruktúra és az alkalmazásmigráció terén felhalmozott szakértelmüknek köszönhetően értékes támogatást tudnak nyújtani az ügyfeleknek környezetük proaktív monitorozása, automatizálása és felügyelete terén. Az akkreditációnak köszönhetően máris több ügyfél döntött a az új Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukció megrendelése mellett. Az AWS-sel folytatott együttműködés fontos szerepet tölt be a Fujitsu felhőkínálatában, amellyel a vállalat a digitális változásokra való reagálásban és a digitális átalakulás előmozdításában kíván segíti a szervezeteknek azzal, hogy felgyorsítja számukra a felhő bevezetésének következő szakaszát. Az ügyfeleknek további előnyt jelent a Fujitsu bevált módszertana az átalakulás felgyorsítására. Az induló felméréstől kezdve a migráción át a folyamatos felhőoptimalizálásig, a Fujitsu a teljes folyamatot egyszerűsíti számukra.

"Ügyfeleink sikeres digitális átalakulása szempontjából az a legfontosabb, hogy velük közösen alakítsuk ki az adott vállalat igényeire szabott felhő-ökoszisztémát. A Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukcióval zökkenőmentesen beillesztjük az AWS-t ügyfeleink nagyvállalati IT-környezetébe - biztosítva számukra az üzleti modellek, az alkalmazások és a szolgáltatások gyors bevezetéséhez szükséges egyszerű skálázhatóságot, agilitást és eszközöket. Az AWS rangos MSP státuszának elnyerése bizonyítja a Fujitsu képességeit az AWS megoldások nyújtása terén, és elismeri azt a komoly oktatási befektetést, amellyel munkatársaink ezreit készítettük fel az AWS-minősítés megszerzésére" - nyilatkozta Mark Phillips, a Fujitsu többfelhős szolgáltatásokért, értékesítésért és értékesítéselőkészítésért felelős EMEIA-régióbeli vezetője.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.