A Fujitsu RunMyProcess és az Okin BPS gyorsítják az IBM Notes digitális átalakulását

|

A Fujitsu RunMyProcess és az Okin BPS közösen gyorsítják az IBM Notes alkalmazások migrálását és modernizálását.

A Fujitsu nagy produktivitású RunMyProcess felhőplatformja és az Okin BPS (Business Process Services) globális szolgáltatóvállalat hatékony segítséget nyújt a digitális átalakuláshoz a korábbi nevén Lotus Notesként ismert IBM Notes csoportmunka-alkalmazást használó vállalatok számára.

A partnerek gyors ütemben olyan új megoldásokkal váltják ki a szigetszerűen és elkülönülten működő régi alkalmazásokat, amelyek teljes egészében integrálnak minden üzleti folyamatot és a rendszert. A szakmai szövetség a Fujitsu RunyMyProcess nagy produktivitású felhőplatform és az Okin által nyújtott globális professzionális szolgáltatások és támogatás biztonságos, piacvezető kombinációjára épül. A partnerek a migrációs és platformszolgáltatások komplett csomagjával támogatott, gyors, megbízható és zökkenőmentes átállást tesznek lehetővé az IBM Notesról a Google Apps vagy a Microsoft Office 365 felhőalapú irodai alkalmazásokra. 

Miután az IBM-et nemrég eladták a HCL-nek, sok vállalat fontolgatja az IBM Notes alkalmazáscsomag leváltását, és szakértő támogatásra van szüksége a modernebb megoldásra való átálláshoz. A Fujitsu RunMyProcess ügyfelek már eddig is több ezer IBM Notes alkalmazást migráltak sikeresen számos iparágban és földrajzi térségben. A Fujitsu RunMyProcess és az Okin támogatják az alkalmazások gyors és biztonságos futtatását, és a nagyvállalati rendszereket és folyamatokat a digitális világ felhasználóira, felhőire és eszközeire kiterjesztve ösztönzik az innovációt. 

"Arra számítunk, hogy Fujitsu RunMyProcess partnereként, a szolgáltatásokkal és üzleti folyamatokkal kapcsolatban szerzett szakértelmünket kamatoztatva, hatékony műszaki támogatást tudunk nyújtani a régi rendszereikről felhőre átálló vállalatoknak. Örömmel készülünk rá, hogy a Fujitsu RunMyProcess-szel együttműködve folytassuk növekedésünket" - nyilatkozta Dan Smith, az Okin BPS vezérigazgatója.  

"Azzal, hogy a partnerkapcsolat keretében a legújabb felhőalapú digitális szolgáltatásokhoz nyújtunk hozzáférést, páratlan lehetőséget kínálunk a nagyvállalatoknak produktivitásuk fokozására és a digitális innováció megvalósítására.  Az Okinnal  kiépített új partnerkapcsolattal biztosítjuk a vállalatoknak azokat a készségeket és szolgáltatásokat, amelyekre támaszkodva gördülékenyen állhatnak át az IBM Notesról más platformokra, például a Google Appsre vagy a Microsoft Office 365-re. Szeretnénk, ha ügyfeleink hatékonyan, könnyedén és fennakadások nélkül aknázhatnák ki az ebben rejlő lehetőségeket" - mutatott rá Vic Herring, a Fujitsu RunMyProcess globális értékesítési és marketingvezetője.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.