A Fujitsu SAP-szoftverekhez készült szolgáltatási és infrastruktúra-portfólióval egyszerűsíti a digitális átalakulást

|

A Fujitsu segít ügyfeleinek a digitális világ követelményei szerint egyszerűsíteni, átalakítani és megújítani vállalati működésüket.

A co-creation koncepció jegyében az ügyfelekkel szoros együttműködésben, az SAP HANA® és az SAP S/4HANA® platformhoz fejlesztett élvonalbeli megoldások elősegítik a hatékony működést, a hozzáadott érték teremtését és a még jobb üzleti eredmények elérését.

 

A Fujitsu testre szabott megoldásokat állít össze a digitális infrastruktúra egyszerűsítését, átalakítását és támogatását célzó innovációiból - a felhőszolgáltatásoktól kezdve a helyben telepített rendszerekig, minden területen. Kiterjedt technológiai, infrastruktúra- és szolgáltatáskínálata, köztük a felhőre, a mesterséges intelligenciára, a Big Datára és a dolgok internetére épülő fejlett képességei, robusztus alapokat kínálnak a teljeskörűen optimalizált, valódi üzleti érték teremtésére alkalmas, jövőbiztos alkalmazásokhoz most, hogy egyre több szervezet áll át digitális üzleti platformként az SAP S/4HANA-ra.

 

A digitális átalakulás felgyorsítása érdekében a Fujitsu zökkenőmentes átállási útvonalat kínál ügyfeleinek az SAP S/4HANA-ra. Átfogó portfóliót, elődefiniált és előtesztelt komponenseket tartalmazó, kipróbált és megbízható megoldásokat biztosít az SAP-szoftverekhez.

 

A Fujitsu FlexFrame Orchestrator felügyeleti szoftverrel dolgozó PRIMEFLEX for SAP HANA integrált rendszer segítséget nyújt a szervezeteknek a digitális átalakuláshoz szükséges, rendkívül nagy adatfeldolgozási teljesítményt igénylő alkalmazások bevezetéséhez. A felhasználó vállalat az adattömeg gyors ütemű növekedéséhez igazodva skálázhatja a rendszert.

 

A Fujitsu  kínálatának része a felhő, a hibrid és többfelhős megoldások gyors bevezetésére egyedülálló lehetőséget biztosító "Fujitsu XpressWay for SAP S/4HANA" módszertan; az SAP Leonardóra épülő SMART alkalmazásfelügyeleti és digitális innovációs szolgáltatások; a felhőhosting, a menedzselt szolgálatások és a nagyvállalati biztonsági megoldások.

 

"Az IT stratégiai értékét felismerve a szervezetek megvizsgálják, hogyan tudnák hasznosítani az új technológiákat, pl. a gépi tanulást az üzleti innováció ösztönzésére és digitális jövőjük alakítására. Ahhoz, hogy üzleti növekedésük szolgálatába tudják állítani a technológiát, képesnek kell lenniük gyorsan reagálni, tanulni és skálázni működésüket. A Fujitsu megoldásaival kiaknázhatják azokat a képességeket, amelyeket a szolgáltatásvezérelt innovációt és alkalmazásokat támogató, nagy teljesítményű központi digitális platformként az SAP S/4HANA kínál számukra" - mutatott rá Wolfgang Hopfes, a FUJITSU EMEIA-régióbeli SAP-üzletágának vezetője.

 Az SAP, a SAPPHIRE NOW, az SAP S/4HANA, az SAP HANA és szövegben említett többi SAP-termék és -szolgáltatás, a kapcsolódó logókkal együtt az SAP SE (vagy az SAP valamely társult vállalata) Németországban és más országokban nyilvántartásba vett vagy bejegyzett védjegye. 

További tájékoztatás és tudnivalók a védjegyekkel kapcsolatban: http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx. A szövegben említett többi termék- és szolgáltatásnév a megfelelő jogtulajdonos vállalatok védjegye.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.