A Fujitsu új PRIMEQUEST szerverekkel segíti az adatközpontok gazdaságos működését

|

A Fujitsu bejelentette, hogy a digitális korszak üzleti igényei szerint frissített, új PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverekkel lép piacra.

A Fujitsu legújabb Intel® Xeon® Scalable processzorokkal működő szerverei új, korszerű formatervvel nyújtanak optimális teljesítményt és rugalmas konfigurációs lehetőségeket a számítási, adattárolási, hálózati és szerverfelügyeleti igények széles köréhez.

PRIMEQUEST 3800E és PRIMEQUEST 3400E1
A Fujitsu legújabb szerversorozatának zászlóshajói, a Fujitsu PRIMEQUEST 3800E és PRIMEQUEST 3400E a legkomolyabb követelményeket támasztó, kritikus környezetekben is kimagasló teljesítményt és optimális hatékonyságot nyújtanak. A teljesen új, 7U méretű házba szerelt rendszerek nagymértékben egyszerűsítik a kritikus számítástechnika szerverarchitektúráját. A korábbinál jóval kisebb méretű, ugyanakkor nagyobb teljesítményű, új modellek kevesebb áramot fogyasztanak, így jelentősen csökkentik az adatközpontok működésének költségeit és környezetterhelését. Kritikus funkcióik (pl. a fejlett RAS funkciók) megbízható működést és maximális rendelkezésre állást biztosítanak. Robusztus, költséghatékony megoldásként használhatók kritikus alkalmazásokhoz, például kritikus UNIX-feladatokhoz/UNIX-migrációhoz, vagy nagy volumenű, nagy értékű műveletekhez, például online tranzakciófeldolgozáshoz (OLTP), kötegelt feldolgozáshoz, adatbázis-alkalmazásokhoz és valós idejű analitikához.

PRIMERGY TX2550 M4 és PRIMERGY RX2520 M42
A PRIMERGY x86-os szerverkínálatának további új tagjai a fejlett, kétfoglalatos PRIMERGY TX2550 M4 torony kivitelű erőgép és a belépő szintű kétfoglalatos PRIMERGY RX2520 M43 rackszerver. Mindkettő sokféle számítási alkalmazáshoz elegendő teljesítményt és rugalmasságot kínál: pl. csoportmunka-platformokhoz és nagy tárkapacitást igénylő feladatokhoz.

Testre szabott megoldások sokféle igényre
A Fujitsu PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverek széles választékával testre szabott megoldás alakítható ki sokféle igényre - a teljes körű virtualizációtól a kritikus alkalmazások futtatásán keresztül a fájl- és nyomtatószerveri feladatokig. A különböző méretben és formai kialakításban (rack és torony) elérhető PRIMERGY M4 sorozatú szerverek számítási teljesítménye, memóriája, tárkapacitása és hálózati funkcionalitása is testre szabható.

"A digitális kor megköveteli, hogy a szervezetek konkrét feladatokhoz és alkalmazási igényekhez rendeljenek számítástechnikai megoldást, és az alul-, és túlméretezést egyaránt elkerülve megtalálják az arany középutat. A Fujitsu x86 PRIMEQUEST és PRIMERGY szerverek teljes körűen frissített kínálata optimális teljesítményt, költségszintet és rugalmasságot nyújt szinte minden számítási feladathoz, használati forgatókönyvhöz, piaci szegmenshez és üzleti követelményhez. Rendszereink úgy járulnak hozzá a digitális átalakulás felgyorsításához, hogy közben a költségeket is segítenek kézben tartani" - nyilatkozta Olivier Delachapelle, a Fujitsu adatközponti termékekért felelős EMEIA-régióbeli vezetője.

Az összes új Fujitsu szerver az életciklus minden szakaszában támogatja az egyszerű távfelügyeletet az integrált iRMC S5 távfelügyeleti vezérlőt használó Fujitsu ServerView® Suite szoftverekkel.

Ár és piaci bevezetés
A megújult PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverek világszerte megvásárolhatók a Fujitsutól és disztribúciós partnereitől. Áruk régiótól, modelltől és konfigurációtól függ.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.