A Fujitsu a „Vezetők” szegmensében a Magic Quadrant felmérése szerint

|

Legutóbbi Magic Quadrant jelentésében a Gartner megállapította, hogy a Fujitsu sikeresen továbblépett a "Látnokok" szegmenséből a "Vezetők" szegmensébe.

A Fujitsu a mai napon bejelentette, hogy a "Vezetők1 szegmensében kapott helyet a menedzselt mobilszolgáltatások (Managed Mobility Services, MMS) globális piacáról készült Gartner Magic Quadrant felmérésben2. A Fujitsu mobileszközök üzemeltetésére és védelmére, valamint a mobilfelhasználók támogatására kidolgozott nagyvállalati kategóriájú, felhőalapú moduláris szolgáltatása segít a nagyvállalatoknak kiaknázni a produktivitásukban rejlő lehetőségeket, megvalósítani mobilstratégiájukat, tökéletesen mobilizálni akár a kényes üzleti alkalmazásokat és érvényesíteni a saját eszközök munkacélú használatára (BYOD) vonatkozó szabályokat.  

A Fujitsu szolgáltatáskínálatában szerepel személyazonosság-kezelés, egyszeres bejelentkezés, nagyvállalati fájlmegosztás és -szinkronizálás, felhőalapú, SaaS és helyszíni szolgáltatásnyújtás, valamint üzemeltetési és helpdesk-szolgáltatás. A fejlett munkahelyi megoldások (pl. Microsoft InTune, VMware Workspace One és Citrix End Point Management) Workplace Anywhere megoldásokkal teljes körűen összehangolt bevezetése és üzemeltetése terén szerzett szakértelmével a Fujitsu kiemelkedik a piaci tömegből.  

A Fujitsu menedzselt mobilszolgáltatási portfólióját folyamatosan továbbfejlesztjük az új technológiák, köztük a mesterséges intelligencia (MI) és a robotalapú folyamatautomatizáció (RPA) támogatására létrehozott kiválóságközpontok technológiai innovációival. A Fujitsu ügyfelei további előnyökhöz jutnak a vállalat digitális átalakítási központjaiból (Digital Transformation Centers), ahol a Fujitsu és partnerei iparági és technológiai szakértelmüket kamatoztatva dolgoznak a konkrét kihívások legyőzésén a Fujitsu bevált, egyedülálló Human Centric Experience Design (HXD) módszertana alapján. 

A Fujitsu digitális munkahely-szolgáltatásai részeként nyújtja a menedzselt mobilszolgáltatásokat, amelyek keretében jelenleg több mint 1,1 millió okoseszközt üzemeltet aktívan. A Fujitsu által üzemeltetett eszközök teljes száma - elsősorban az európai ügyfeleknek köszönhetően - mintegy 21%-kal nőtt az elmúlt 12 hónapban. 

Martin Smithen, a Fujitsu Digital Workplace Services EMEIA-régióbeli vezetője szerint "a szervezeteknek olyan mobil megoldásokra van szükségük, amelyek lépést tartanak az egyre komplexebb és egyre kevésbé szabványos környezet változásaival, ugyanakkor megbízhatóan védik adataikat. Úgy gondoljuk, hogy a menedzselt mobilszolgáltatások globális piacáról készített legújabb Gartner Magic Quadrant felmérésben szerzett 'Vezető' besorolásunk elismeri törekvésünket ügyfeleink változó igényeinek következetes (túl)teljesítésére, és egyben azt is jelenti, hogy kezdenek megtérülni beruházásaink az új technológiák, például az MI és az RPA alkalmazása terén." 

"A jelentést alátámasztó precíz kutatási folyamatban értékelt ügyfélreferenciák bizonyítják, hogy mind portfóliónk, mind a közös alkotásra irányuló 'co-creation' szemléletünk világszerte kedvező fogadtatásra talál a különféle iparágak szereplőinél. Ügyfeleink is elismerik azt a jövőképet és innovációt, amely révén a dolgozók önálló munkavégzésén és a nekik nyújtott felhasználói élmény javításán keresztül növeljük a vállalatuk által megteremtett üzleti értéket" - tette hozzá Smithen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.