Gasparetz András továbbra is a HOA elnökségi tagja

|

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) március 10-én tartotta tisztújító közgyűlését. Suhajda Attila elnök ismertette a szövetséggel kapcsolatos statisztikai adatokat, pénzügyi beszámolót és az eltelt év legfontosabb eredményeit .

Ezek után került sor a HOA tisztújítására, mely érintette az elnöki, elnökségi tagi és az etikai bizottsági tagságokat is. A Szövetség növekvő szerepét jelzi, hogy jelöltekben nem volt hiány. Az elnöki pozíciót Suhajda Attila nagy fölénnyel megőrizte. A korábbi elnökségből hárman, a munkahelyi elfoglaltságuk növekedése miatt nem vállalták az újabb jelölést. Így is 15 jelölt volt a 8 helyre. A titkos szavazáson kialakult sorrendben Gasparetz András magabiztosan, a második legtöbb szavazattal került újra az elnökségbe köszönhetően az eltelt három év Szövetségben végzett munkájának és a Szervezeten belül vállalt világos céljainak. Az új elnökség heteken belül elkezdi a 2011-es program feladatainak egymás közötti leosztását és végrehajtását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.