Góbi Henrik is a MagiCom-mal \"gurult\"

|

A HBLF kerekesszékes kosárlabda bajnokságára a MagiCom idén harmadik alkalommal nevezett be, csapatát Góbi Henrik, a 40-szeres magyar kosárlabda játékos erősítette játékával.

A MagiCom idén harmadik alkalommal vett részt ezen a jótékonysági eseményen. A MagiCom csapatjátékát Góbi Henrik erősítette, aki jelenleg a székesfehérvári AlbaComp kosárlabda csapat edzője. A versenyre összesen 11, a hazai piacon nagy múlttal rendelkező támogató cég nevezett be, ahol minden csapatot a hazai kerekesszékes kosárlabdasport egy-egy mozgáskorlátozott versenyzője segítette tanácsaival és játékával. A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) idén kilencedik alkalommal rendezte meg jótékonysági kerekesszékes kosárlabda versenyét tagvállalatai és más érdeklődő csapatok részére. A szervezet és a csatlakozó cégek a rendezvénnyel és a nevezési díjjal a mozgássérült kosárlabda népszerűsítését és a sportág anyagi helyzetének javítását szeretnék előmozdítani, mert nemzetközileg ugyan nagy hagyományokkal rendelkezik a kerekesszékes kosárlabda a mozgássérült sportolók körében, Magyarországon azonban kevesen játsszák, versenyszerű sportként pedig nem is létezik. A versenynek a Törekvés SE sportcsarnoka (Budapest X. ker., Bihari út 23.) adott otthont 2011. április 9-én, szombat reggel 9 órai kezdettel. A sok résztvevőnek és lelkes szurkoló tábornak köszönhetően ez a jótékony megmozdulás mindenkit felejthetetlen élményekkel gazdagított.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.