Gyártásra kész UltraSPARC T2 processzorok

|

A Sun Microsystems röviddel az első generációs UltraSPARC T1 processzor és a Sun Fire T2000-es rendszerek bevezetése után befejezte az új generációs, CoolThreads technológiával készülő UltraSPARC T2 processzor tervezését.

A Sun az eredeti terveknek megfelelően, várhatóan 2007 második felében hozza forgalomba UltraSPARC T2-es processzorait új rendszereiben. Az UltraSPARC T2 a világ első, hatvannégy feldolgozási szálat kezelő processzoraként debütál, és a jelenlegi T1-es processzorokra épülő rendszerekhez képest - azonos áramfogyasztás mellett - kétszer nagyobb teljesítményre lesz képes. Mindez markánsan jelzi a Sun innovációs szerepét és vezető helyét a processzorszintű többszálas feldolgozást lehetővé tevő CMT technológiák piacán. Az új generációs UltraSPARC T2 processzorok architektúrájában és teljesítményében elért minőségi előrelépéssel a Sun kibővítette a lapkára integrált többszálas rendszerek alkalmazási területeit. Ezzel új mércét állíthat a processzorok feldolgozási teljesítményét és alacsony energiafogyasztását illetően.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.