Gyors piacra jutást ígérő Solaris-programok

|

A Sun Microsystems olyan új eszközöket és technológiákat jelentett be, amelyek révén az induló vállalkozások és a Web 2.0-ás fejlesztők munkája jelentősen leegyszerűsödhet.

A Web 2.0 területén versenybe szálló vállalatok csak akkor lehetnek sikeresek, ha gyorsan és olcsón tudnak megjelenni a piacon. A Sun által bejelentett eszközök és technológiák, illetve a Sun Startup Essentials Program kiterjesztése a fejlesztők, illetve az induló vállalkozások számára egyaránt megkönnyíti Solaris-platformon futó webalkalmazások létrehozását. A megrendelők ezután könnyebben és korábbi fázisban vezethetnek be teljesítményre és biztonságra optimalizált, olcsón – vagy éppen ingyenesen – elérhető megoldásokat és technológiákat. A bejelentett három újdonság: 1. Solaris Express Developer Edition: ez nem más, mint az OpenSolaris projekt keretében létrehozott új, ingyenes változat első kiadása, amely normál asztali számítógépeken és noteszgépeken biztosít Solaris, Java és Web 2.0-ás alkalmazások fejlesztésére optimalizált, integrált fejlesztői környezetet. 2. AMP csomag: a Solaris 10 operációs rendszerre nemrégiben optimalizált Apache, MySQL, PHP/Perl/Python (AMP) csomag a biztonságos webes alkalmazások és szolgáltatások fejlesztését és gyors bevezetését könnyíti meg. 3. Sun Startup Essentials Program: a program olyan új elemekkel gazdagodott, amelyek egytől egyig az induló vállalkozásokat terhelő kiadások mérséklését, valamint a fejlesztési ciklus és a piacra jutás felgyorsítását szolgálják. A programban résztvevők az ingyenes szoftverek mellett többek között jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá SPARC és/vagy AMD Opteron processzoros szerverekhez, tárolórendszerekhez és konzultációhoz a Sun mérnökeivel. - A fejlesztők munkájának megkönnyítése és a webes megoldások piacra kerülésének egyszerűsítése mellett a Solaris 10 operációs rendszeren futó alkalmazásokat üzemeltető mérnökökre is gondolunk. A közelmúltban jelentettük be, hogy a Solaris 10 operációs rendszert új biztonsági és virtualizációs funkciókkal bővítettük. Ennek kapcsán az érdeklődő cégek Linux rendszermérnökeinek most egy napos ingyenes továbbképzési lehetőséget ajánlunk. A résztvevők elmélyülhetnek a rendszer olyan kulcsfontosságú fejlesztéseiben, mint például a Dynamic Tracing, a konténerek, a prediktív öngyógyítás és a ZFS – tette hozzá Kristóf Judit a Sun Microsystems Kft. marketing igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.