Hatékonyságnövelő mobil applikációk az SAP-tól

|

Új, munkavállalalói hatékonyságnövelő mobil applikációkat dobott piacra az SAP. Az appok a már SAP üzleti rendszereket használó ügyfeleket célozzák

Az értékesítők munkáját könnyíti meg a tabletekre készült SAP Customer Briefing alkalmazás, melynek segítségével valós idejű dashboard felületen érhetőek el belső ügyféladatok, külső forrásokból származó információk, így a sales szakemberek mindössze mobileszközük használatával is fel tudnak készülni egy-egy tárgyalásra. Sok üzleti utazó számára problémás a számlák összegyűjtése, megőrzése, regisztrálása. Számukra nyújt könnyebbséget az SAP Travel Expense Report app, melynek segítségével lehetővé válik a számlák azonnali felvitele, elszámoló-jóváhagyó rendszerbe elküldése, így megspórolja azt az időt, amit az irodába visszatért munkavállaló ezek regisztrálásával eltölt. A tanulást segíti az SAP Learning Assistant, mellyel oktatási anyagok tölthetőek le, kurzusra jelentkezések érhetőek el az Ipad-on, valamint egyéni értesítések figyelmeztetik a felhasználót a lejáró, és a szükséges képesítésekről. A gyorsabb problémabejelentésre, és kezelésre ad megoldást az SAP EHS Safety Issue. A biztonsággal, üzemeltetéssel foglalkozók ennek segítségével rögzíthetik a pl. környezeti baleset képeit, videóit, audio felvételeket készíthetnek, melyek automatikus helymeghatározással kiegészülve jutnak el a háttérrendszerbe, a szolgálat vezetőjéhez. A hibajelzést feladók továbbá nyomon követhetik a bejelentések feldolgozását. A kis-és nagykereskedelmi szegmens igényei szerint tervezték az SAP In-store Product Lookup mobil alkalmazást, mellyel valós időben érhetőek el áruinformációk, így például vásárlói érdeklődésre nem szükséges a megfelelő munkaállomáshoz menni, ott keresni az adatokat, elég csak a mobilon ellenőrizni, hogy van-e raktáron a keresett árucikk, és az mennyibe kerül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.