Heti akció! GFI FaxMaker

|

GFI FaxMaker - A legnépszerűbb fax szerver megoldás Exchange, Lotus és SMTP szerverekhez.

Llicencek már 159 000,- Ft+ÁFA-tól, 2011 szeptember 30-ig* a 2 éves licenc 5%, a 3 éves licenc 10% extra kedvezménnyel ! A GFI FAXmaker fax szerver megoldása kiváltja a hagyományos fax készülékeket. A faxok fogadása és küldése történhet saját kliensprogrammal vagy a már megszokott e-mail klienssel, így teljes mértékben beépül a mindennapos munkamenetbe. Legfőbb előnye ennek a technológiának, hogy kevesebb idő és költség ráfordításával érnek célba a fax üzenetek. A GFI FAXmaker támogatja az analóg és ISDN fax-eszközöket, vagy akár VoIP integrációval az ISDN alapú faxolásnál sokkal költséghatékonyabb Fax over IP szolgáltatás is megvalósítható. Miért válasszuk a GFI FAXmaker-t? - Papírmentes irodát alakíthatunk ki vele - Magyar nyelvű kezelőfelület - Időt és pénzt takaríthatunk meg – Faxaidat telefon helyett egy gombnyomással az interneten keresztül küldheted! - Több mint 10 éve piacvezető fax szerver - Többszörösen díjazott biztonsági megoldás - a Windows IT Pro olvasóinak szavazatai alapján az elmúlt 3 év legjobb fax szervere - Kitűnő ár/érték arányú termék, kiemelkedő megtérülési mutatói miatt - Támogatás a Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007, 2010-re, a Lotus Domino-ra és Mdaemon-ra - Felhasználóbarát magyar nyelvű kezelőfelület - Telepítés után automatikus használatot biztosít - nincs szükség rendszer adminisztrátorra a használatához. http://fax-server.hu/ Kapcsolat, rendelés:  adminisztracio@atigris.hu  (06-1) 206-1996 *A megrendelésnek 2011. szeptember 30-ig a gyártóhoz kell megérkeznie!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.