HOGYAN ÉPÍTSÜNK SZOLGÁLTATÁS ORIENTÁLT (SOA) RENDSZERT?

|

A Pont Rendszerház Kft. informatikai rendszer bemutató konferenciát tart 2007. április 17-én, a margitszigeti Thermál Hotelben. A rendezvény ingyenes.

A rendezvény résztvevői megismerkedhetnek az informatika legújabb „csodafegyverével”, a szolgáltatás orientált architektúrával vagy röviden SOA-val és annak gyakorlati alkalmazásával. Az IBM és a Pont Rendszerház előadásán szó esik majd az IBM SOA megoldásairól, eszközeiről, illetve a Pont Rendszerház saját projektjeiben mutatja meg az eszközök hatékonyságát, eredményességét. Az előadás részletes programja: 9:15 Bevezető, Mit jelent a SOA A SOA célja, üzleti igények. Hogyan fogjunk hozzá? 9:30 IBM SOA megoldásai, és eszközei SOA kialakítása IBM eszközökkel, fejlesztő eszközök, integrációs eszközök Miért éppen IBM? 10:30 Kávészünet 10:45 A Pont Rendszerház megoldásai, Pont System eszköz készlet Dokumentum menedzsment megoldások Dokumentum generálás, Webservices Általános eszközkészlet, workflow megoldások 11:15 Websphere Portál megoldás SAP környezetben A megoldás előnyei Websphere Enterprise Service Bus, SAP kapcsolat kialakítása 11:45 IBM Workflow megoldások Domino workflow, Websphere Business Integration 12:15 Eset tanulmány egy SOA megoldás, Banki panaszkezelés Komplex környezet, rendszerintegráció, kapcsolódás más rendszerekhez workflow, dokumentum generálás 12:45 Kérdések és válaszok Regisztráció: www.pnt.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.