HomePlug AV2 a HD tartalmak szolgálatában

|

A ZyXEL Powerline termékei az elsők, melyek támogatják az új HomePlug AV2 szabványt, emellett pedig biztosítják a 600Mbps sebességet. A PLA5000 sorozattal könnyebben elérhetővé válnak a HD tartalmak és a magasabb grafikai igényű, interaktív játékok is.

Manapság egyre több felhasználó ismeri fel a csúcsminőség előnyeit, és játszik gazdag grafikai tartalommal megalkotott interaktív játékokkal, vagy használja rendszeresen az on-demand TV szolgáltatást. A 600Mbps sebességgel rendelkező új HomePlug verziók 20 százalékkal gyorsabbak a jelenleg forgalomban lévő termékeknél, így azonnali megoldást nyújtanak azoknak a fogyasztóknak, akik nagyobb sebességre vágynak. A HD videó stream és a távoli kezelhetőség biztosításával az új termékek tovább növelik a teljesítményt, amivel jobb kapcsolódási lehetőséget tudnak nyújtani a 3D videók vagy többképernyős HD minőség kihasználásához, illetve az interaktív játékok eléréséhez. “Ez a sorozat ismét lehetőséget biztosít arra, hogy értékesebb terméket kínáljunk, megőrizzük vásárlóinkat és megkülönböztessük magunkat a versenytársainktól” - véli Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. Az eszközök lehetővé teszik mind a szolgáltatók, mind az ügyfelek számára, hogy teljes mértékben ki tudják használni az új digitális média nyújtotta szolgáltatásokat. A TR-069 távoli kezelhetőséggel a szolgáltatók messziről is menedzselni és konfigurálni tudják az ügyfél eszközét, mindenféle kézi beavatkozás nélkül. A PLA5205 és a PLA 5215 Powerline Enthernet adapterek alkalmasak arra, hogy akár a vezeték nélküli eszköztől távol lévő egységeknek is folyamatos sávszélességet generáljanak, amivel a gazdag grafikai tartalmú média szolgáltatásokat is mindig megfelelő minőségben érhetjük el. Mint az összes ZyXEL Poweline adapter, a PLA5000 széria tagjai is azonnal használhatóak, amint a konnektorba helyezzük őket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.