HR vizualizációs megoldás a NEXON-tól

|

A szervezeti hierarchia ábrázolásán túl munkaerő-analitikák készítését és a szervezeti változások tervezését is támogatja a NEXON által most bevezetett új HR vizualizációs eszköz, a nexONHR integrált részeként elérhető OrgPlus. A megoldás révén felgyorsul a vállalat stratégiai tervezése, valamint javul a HR, mint belső szolgáltatás színvonala és hatékonysága.

A vállalaton belüli átszervezések, fejlesztések, a munkaerő-vándorlás naprakész és pontos adminisztrációja, menedzselése, illetve a döntéstámogatás már néhány száz fős szervezeti méret mellett is komoly kihívást jelent a HR számára. Mivel az emberi agy gyorsabban és hatékonyabban dolgozza fel a vizuálisan megjelenített információkat, ezért a HR munkáját támogató informatikai rendszerek terén is terjedőben vannak az adatokat vizualizálni is képes alkalmazások. A NEXON által most bevezetett, a nexONHR integrált részeként elérhető OrgPlus lehetőséget teremt arra, hogy a HR rendszerben tárolt adatokat és szervezeti struktúrát minőségi, könnyen áttekinthető, strukturált formában, minimális időráfordítással jelenítsék meg a vállalatok. „Az aktuális szervezeti hierarchia vizuális ábrázolásán túl egyszerűbbé válik a döntéstámogatáshoz elengedhetetlenül szükséges HR analitikák és elemzések készítése, valamint a szervezeti változások tervezésének támogatása is” – mondta K. Szabó Zoltán, a NEXON értékesítési igazgatója. Menedzselt szervezeti változások Az OrgPlus egy nemzetközi szinten már bizonyított megoldáson alapszik, melyet a NEXON az amerikai HumanConcepts-szel kötött stratégiai együttműködés révén vezet be a hazai piacra. „A HR vizualizációs megoldásra fordított befektetés hamar megtérül, hiszen már a szervezeti ábrák készítése, naprakészen tartása, illetve a változások tervezése során jelentős munka- és időmegtakarítás érhető el. Ezen felül hatékonnyá válik a szervezeti felépítés kommunikációja, felgyorsul a HR döntéstámogató funkciója, nem utolsó sorban pedig javul a HR, mint belső szolgáltatás színvonala, hatékonysága” – tette hozzá K. Szabó Zoltán. Az OrgPlus a szervezeti hierarchia ábrázolását beépített, szerkeszthető sablonokkal támogatja, ezen kívül többféle exportálási és riportolási lehetőséget biztosít. A munkaerő-analitikák készítése során képes a szervezeti ábrákon HR adatok és mérőszámok megjelenítésére, illetve ezek alapján elemzések készítésére. A szervezeti változások tervezése során a felhasználó újonnan kialakított hierarchiák segítségével modellezheti a jövőbeni változások hatását, következményeit.

Ügyfélszolgálati változás!
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.