Humánügyviteli szakemberek édes meglepetése - Megdőlt a magyar torta rekordja

|

A Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) 2011. május 8-án, a fővárosi Vidámparkban negyedik alkalommal rendezte meg hagyományos paprikáskrumpli-főző versenyét. A verseny meghívott résztvevői azok a gyermekek és szüleik, akiket az alapítvány év közben folyamatosan támogat. Idén a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete a GYEA 18. születésnapjának tiszteletére a legnagyobb magyar torta rekordjának elkészítését is elvállalta, amelyhez az anyagi támogatást a VT-SOFT biztosította.

„A VT-SOFT kiemelten fontosnak tartja a Gyermekétkeztetési Alapítvány tevékenységét, így nagy örömmel csatlakozott a hétvégi rendezvényhez, ahol sok-sok gyermek számára sikerült boldog pillanatokat szerezni. Az alapítvány támogatását a továbbiakban is szeretnénk folytatni, hiszen ebben a világban, ahol mindenki azt hangoztatja, hogy az informatikai és technika hogyan teszi könnyebbé az emberek életét, akkor egy olyan probléma mellett nem mehetünk el szó nélkül, ahol a gyerekeknek az élethez szükséges alapvető szükségletei, így az élelmiszerek sincsenek meg.”– nyilatkozta Sütő Zsuzsanna, a VT-SOFT Kft. ügyvezető igazgató helyettese. „A magyarországi rekordtorta elkészítésének támogatása hozzánk illő lehetőség volt, hiszen egy ekkora sütemény elkészítéséhez ugyanolyan jól összeszokott profi csapatra van szükség, mint a vállalatok humánügyviteli feladatainak ellátása során.” A Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által készített, 17,2 négyzetméteres, 580 kilós szülinapi csokoládétorta 2 négyzetméterrel és mintegy 200 kilogrammal múlta felül az eddigi legnagyobb, itthon készült tortát. Elkészítéséhez többek között 100 kg cukorra, 22 kg kakaóporra és körülbelül 1700 tojásra volt szükség. Az előkészületi munkálatok a budapesti Zila, az érdi Pataki és a veresegyházi Sulyán cukrászdában készültek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.