IBM -SAP megállapodás: a Lotus Notes-on keresztül elérhető lesz az SAP Business Suite

|

Az éves Lotusphere konferencián, 7500 vásárló és partner előtt az IBM (IBM: NYSE: IBM) és az SAP AG (NYSE: SAP) együtt jelentették be, hogy egy új, „Atlantic” kódnevű közös szoftvertermék elkészítését tervezik. Az új megoldás a Lotus Notes szoftvert integrálja az SAPŽ Business Suite-tal, így a Lotus Notes vásárlók közvetlenül érhetik el és kezelhetik az SAP üzleti folyamatokat és adatokat a mindennap használt asztali környezeten.

Az IBM Lotus és az SAP számos közös vásárlója kérte az „Atlantic” szoftver által nyújtott funkcionalitást, mivel az IBM 100 legnagyobb vásárlójának túlnyomó része az SAP megoldásait is használja. „Ez az együttműködés megerősíti elkötelezettségünket az IBM-mel. Több mint 30 éve működik együtt az IBM és az SAP, hogy közös vásárlóinkat, a több mint 9 ezer ügyfelünket az üzleti hatékonyságot növelő csúcstechnológiájú megoldásokkal lássuk el.” – mondta Vishal Sikka, az SAP technológiai igazgatója. Az „Atlantic” projekt első kiadásában az alábbi tervezett funkciók fognak megjelenni: - SAP-munkafolyamatok, ?jelentéskészítés, -elemzések, illetve az SAP-szerepkörök használatának elérése a Lotus Notes kliensből. - Az első kiadás várhatóan 2008 negyedik negyedévében fog megjelenni, és mindkét cég értékesíteni fogja. - Amennyiben a termék testreszabására lenne szükség, az IBM Global Business Services konzultációval és egyéb professzionális szolgáltatásokkal áll rendelkezésre. Az SAP partnerei, illetve az egyéb globális és regionális rendszerintegrátorok szintén fel lesznek készítve az „Atlantic” szoftver igény szerinti testreszabására. - Az SAP Business Suite adaptív üzleti alkalmazások átfogó családja, amely kategóriájában legmagasabb szintű funkcionalitást biztosít a teljeskörű integrációhoz, ezenfelül iparágspecifikus funkciókat, korlátlan méretezhetőséget és egyszerű együttműködést az Interneten keresztül. - A Lotus Notes és Domino termékeket mintegy 140 millió licencelt felhasználó használja. Különféle méretű cégek, iparágak és technológiai környezetek alkalmazzák a legátfogóbb és legsokoldalúbb nyílt együttműködési platform legfrissebb változatát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.