Időtálló biztonsági megoldás üzleti felhasználóknak

|

Megérkezett a ZyXEL ZyWALL USG termékcsalád eszközein futó ZLD3.0 firmware frissített verziója. Az IPv6 tanúsítvánnyal és számos továbbfejlesztett funkcióval ellátott ZLD3.0 firmware a ZyWALL USG (Unified Security Gateway) eszközöket használó üzleti felhasználók számára készült.

A megoldás segítségével a cybertérben egyre inkább megjelenő fenyegetések és akaratlan behatolások háríthatók el. A firmware-t a világ egyik vezető tartalomszűrő megoldást nyújtó vállalatával szoros együttműködésben fejlesztette ki a ZyXEL. Az IPv6-alapú hálózatban minden rendszert alárendelnek egy egyedi IP címnek, ezáltal az fokozottan ki van téve a hálózati támadásoknak, ami miatt különösen fontos az új IT infrastruktúra biztonsága. Az új firmware egyik legfőbb előnye, hogy a régi, IPv4 alapú hálózatról az új IPv6-ra való áttérési folyamat alatt is védi a felhasználókat. Az ellenőrzési, felderítési és szűrési funkciók hozzájárulnak a jobb sávszélesség-optimalizációhoz és a teljesítmény szempontjából kritikus alkalmazások (pl.: VoIP) megfelelő működéséhez. Az új ZLD3.0 firmware támogatja az „Easy VPN” és DHCP opciókat, valamint az iPhone-okon és Android alapú okostelefonokon is elérhető VPN technológiát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.